Tübitak Liselerarası Bilim Olimpiyatları

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,368
Bir öğrenci bilim olimpiyatları sınavına girmek istiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ne tür bir program izlemeliyim? Hangi konuları anlatmalıyım? Çok üst düzey öğrenci değil ama katılmak istiyor. Ben sorulara şöyle bi baktım : ) Bakılacak gibi değil :)
 
Hocam egzersiz acabilirsin haftalik 6 saat.Once matematik calistirirsin 50 sorunun 35i matematik 15i de algortima ve c programlama.Ben ögrencilere önce matematik konularini anlatiyorum zaten 9 ve 10. Siniflar zorlaniyor 11ler ise matematik konularini okulda islemis olmalari sayesinde halledebiliyor genelde. c programlama sorulari ise gozunu korkutmasin zaten cozumleri mevcut mantigi anlayinca gerisi geliyor.Egzersiz acabilirsin, milli egitim geri cevirirse bilmedigi icin korkusundan cevirir bizim ilde sorun yok sadece egzersiz planini duzgun yapip resmi tatil gunlerine egzersiz koyma yeter.Ayrica bilim olimpiyati oldugu icin 1 ogrenci bile yeter egzerisiz acmak icin.Idare sana bir egzersiz defteri verecek konulari ve yoklamayi ona işleyeceksin.Eger btr gorevi aliyorsan hafta icine egzersiz yapmis gosterdiginde milli egitimdeki ucret onay sefi odemeyi onaylamayabilir bizimki onaylamiyor ben de hafta sonu yapiyor gosteriyorum.
 
Ortaokulda ögrenci hazırladınız mı? Bu sene 3 tane iyi öğrencim var. Onları hazırlamayı düşünüyorum? Tecrübeli arkadaşlar bilgi paylaşırsa çok iyi olur?
 
Geri
Üst