Şu Laptop alınır mı ?

Kodla Büyü
benim 10.nesil bir işlemcim var 16 gb ram 512 ssd var. ekran kartım da 2 gb bir problem yaşamadan kullanıyorum. meslek derslerinde en çok zorlayacak olan android studio. oluyor genelde. onda da çok sorun yaşamıyorum siz hiç yaşamazsınız.
 
Aman monstere yanaşmayan baktım kullandım içine konan o parçalara yazık bu kadar kötü kasa mi olur.Taksit arttıkça fiyat 1000 lira artıyor kasa çok basit bir plastik.
 
Acer Nitro AN515-58 Intel Core i7 12700H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6'' Taşınabilir Bilgisayar NH.QFJEY.003
Fiyat Performans olarak iyi gibi duruyor
Hocam bunu bayadir görüyorum hatta niyetim bunaydi fiyatı donanıma göre çok iyi gerçekten. Ama Acerdan da soğuttular malzeme kalitesi iyi değil falan diye. Mağazanın birinde de çok geliyor bu ürün servise dedi ne bileyim
 
Hocalarım bende laptop almayı düşünüyorum. Kullanan hocalarımızın yorumları önemli. Tavsiyeleriniz nedir?
 
32gb ram ve RTX ikilisi çok iyi.Nitro.
Masaüstünü tercih ederim derken şimdiki notebooklar çok iyi.Buyuk monitöre bağlayıp oyun oynuyorum
 
Son düzenleme:
Victus'ların 15 inch kasaları ile 16 inch kasalarının soğutma yapısı farklı. 15 lerde ısınma şikayetleri var. Ben yakın zamanda 16 inch olanını aldım uzun sürede ne olur bilemem ama 2 ayda aldığım sonuç çok iyi. Bence bir araştırın 15 ile 16 arasında fiyat farkı yok gibi şunlara da bir bakın derim.




Birde teknosa da 15. inch de kampanya var
 


Bu cihaz alınır mı sizce ? Meslek dersleri için kullanılacak. Programlama dersleri, grafik programları photoshop, after affect vs.
hocam benim de yok, ancak şuan huwai ile idare ediyorum. size şu yakışır. lütfen iyi bakın...


1705166146785.png
 
Önerileriniz için çok teşekkürler fakat HP alma taraftarı değilim bazı kronikleşmiş sorunları olduğunu duydum aşırı ısınma gibi pil ömrü gibi.
 
Hocam yine siz bilirsiniz. Ben de aynı alırken düşünceye sahiptim sonra kullanan pek çok arkadaş Victus 16'ların iyi olduklarını söyledi onun üzerine aldım. Diğer özelliklerine bir şey diyemem ama şuan piyasadaki en serin çalışan oyun bilgisayarı Victus 16. Victus 15'lerde ekran kartı ile işlemci bilgisayarın bir tarafına yan yana konumlanmış, küçük bir kanaldan sıcak havayı dışarı atmaya çalışıyor. Victus 16 larda bir tarafa işlemci bir tarafa ekran kartı fanını koymuşlar araya bir tane de fazladan soğutma kanalı koymuşlar soğutma sistemi gerçekten harika. Saatlerce F24 oynadık 60 küsür derece gördü maksimum ki harika değer bence. Aşağıda iki bilgisayarında iç resmini koydum farkı sizde görürsünüz. Yerinizde olsam bir inceleme yapardım.
 

Ekli dosyalar

  • HP-Victus-15-incelemesi-ic-taraf.jpg
    HP-Victus-15-incelemesi-ic-taraf.jpg
    500.9 KB · Görüntüleme: 59
  • HP-Victus-16-S0066NT-incelemesi-ic-taraf.jpg
    HP-Victus-16-S0066NT-incelemesi-ic-taraf.jpg
    307.2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Bende de victus 16 var. 15.6 lar için herkes sıkıntılı olduğunu belirtiyor.
Hocam sanırım bu kadar uygun fiyatlı olmasının sebebi de bu. HP ısınır yıllardır kabul görmüş bir düşünce ki bende aynı düşünceye sahiptim. Ama victus 16 ları geçerken çok iyi yapmışlar ve sadece soğutma sistemi de değil. Mesela menteşe yapısını çok beğendim direk alt kasaya vidalanmamış, menteşelere kasanın üstüne bir bölüm ekleyip içine koymuşlar sadece iki vida tutmuyor üstünde destek var çok daha dayanıklı gibi. Ekranını çok beğendim bence çok iyi.
 
victus 16 yazınca bir sürü model çıkıyor. acaba sizin kullanıp ta memnun olduğunuz hangi modeldir.
 
yedi yıldır bu bilgisayarı kullanıyorum, acer markasını sevemedim, kasa ve plastik kalitesi çok kötü geldi bana bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim.
 
Geri
Üst