alma zaten hocam bu ne yaaa
bayan oturmuş sabahtan beridir konusuyor.bumu hizmet içi eğitim bumu uzaktan eğitim
animasyon birşey yok slaytı okuyan bir bayan bu kadar
alma zaten hocam bu ne yaaa
bayan oturmuş sabahtan beridir konusuyor.bumu hizmet içi eğitim bumu uzaktan eğitim
Yalnız değilsin hocam, ben de red yemişim. İl geneli kontenjan yetersiz diye okudum yanlış hatırlamıyorsam. Ne alakası varsa uzaktan eğitimde?Kurs için kontenjan 3500 idi başvuran 3100 gibi birşeyler ama benimki reddedildi
her video bittiğinde sayfayı yenileyin. Soldaki listede video turuncudan yeşile dönecektir.Hocam ilk videodan sonra diğer videolar açılmıyor sizde de öyle mi?
Arka arkaya izleyim diye düşündüm ama. Üniversitede zaten bildiğimiz bir konu.
Video bitince baştan açınca yeşil oluyor hocam. Kullanarak öğreniyoruzHocam ilk videodan sonra diğer videolar açılmıyor sizde de öyle mi?
Arka arkaya izleyim diye düşündüm ama. Üniversitede zaten bildiğimiz bir konu.
varalma zaten hocam bu ne yaaa
Bakanlığı anlamak bazen çok zor...Benimde il kontenjanından dolayı reddedilmiş. Başvuran sayısı normal kontenjandan daha az ama reddedildik çok saçma geldi.
bende aynı durumdayım.Ben de Reddedilmişim. İl kontenjanına takılmışız.
3500 kişilik kontenjan vardı. 3070 başvuru olmuş. Buna rağmen birçok kişi Red yemiş görünüyor. İlginç kafalar.
ben de il kontenjanından reddedildim. Ama mail attım ülke kontenjanı dolmadan il kontenjanından dolayı niye reddediliyorum diye, 3 dakikada düzelttiler.Benimde il kontenjanından dolayı reddedilmiş. Başvuran sayısı normal kontenjandan daha az ama reddedildik çok saçma geldi.
Nereye mail attınız acaba. Biz de atalım.ben de il kontenjanından reddedildim. Ama mail attım ülke kontenjanı dolmadan il kontenjanından dolayı niye reddediliyorum diye, 3 dakikada düzelttiler.
Hocam nereye mail attınız. Bizde gönderelimben de il kontenjanından reddedildim. Ama mail attım ülke kontenjanı dolmadan il kontenjanından dolayı niye reddediliyorum diye, 3 dakikada düzelttiler.
Hocam mail adresini paylaşabilir misiniz?ben de il kontenjanından reddedildim. Ama mail attım ülke kontenjanı dolmadan il kontenjanından dolayı niye reddediliyorum diye, 3 dakikada düzelttiler.
Hocamızın bahsettiği galiba bu adres
oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr
Not: Hizmetiçi eğitim faaliyetleri ile ilgili epostalarınızı oyg_meslekigelisim@meb.gov.tr adresine gönderebilirsiniz.
(Bu e-postalarda TC, Ad soyad, Faaliyet numarası ve kurum bilgilerinizi belirtmeniz gerekmektedir.)