Bilgisayar Destekli Üretim (Fusion 360 CAM) Kursu
01 Haziran 2020 00:01 - 12 Haziran 2020 23:59 | Bu kurs için önerilen süre 2 Hafta
Bu kursun uygulama dosyaları lazım arkadaşlar. Kurs hocanın mevcut uygulama dosyaları üzerinden anlatılıyor. Bu dosyalar kursiyerlerde olmadığı sürece bir anlamı yok. Kursiyerlerin de uygulama yapabilmesi lazım.
Ben kendim çizdim hocam. Çizilemeyecek kadar ayrıntılı olanlar ise yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi zaten programın kendi örnek dosyaları. Ayrıca kurs sonunda dosyalar içerisinde bütün hepsi mevcut.Bilgisayar Destekli Üretim (Fusion 360 CAM) Kursu
01 Haziran 2020 00:01 - 12 Haziran 2020 23:59 | Bu kurs için önerilen süre 2 Hafta
Bu kursun uygulama dosyaları lazım arkadaşlar. Kurs hocanın mevcut uygulama dosyaları üzerinden anlatılıyor. Bu dosyalar kursiyerlerde olmadığı sürece bir anlamı yok. Kursiyerlerin de uygulama yapabilmesi lazım.
Ben temel seviye olan kursu almamıştım.Ben kendim çizdim hocam. Çizilemeyecek kadar ayrıntılı olanlar ise yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi zaten programın kendi örnek dosyaları. Ayrıca kurs sonunda dosyalar içerisinde bütün hepsi mevcut.
Özür diliyorum hocam. Ben başlığı o an nasıl gördüm bilmiyorum. Yazdıklarımı fusion 360 temel seviye sanarak yazmıştım ben.Ben temel seviye olan kursu almamıştım.
Şuan dersin videolarını izlemekteyim ve bana biraz ileri seviye geldi. Uygulama yapmak istiyorum ancak bulamadım materyalleri.
Tam olarak birisi tarif edebilir mi nerede bu dosyalar.
TeşekkürlerBende bu kursa temel seviye diye başvurmuştum anlatılanlar bana da ileri seviye geldi.
https://drive.google.com/drive/folders/18uNZwXC6tzcGyuOh-ZyMVA5sxb4-Plb-
bu konu anlatımı daha temel gibi hocam önce bunu izle istersen.
Kursun sonunda uygulama dosyaları zip şeklinde paylaşılmış zatenBilgisayar Destekli Üretim (Fusion 360 CAM) Kursu
ben bulamadım dosyaları link varmı elinizdeKursun sonunda uygulama dosyaları zip şeklinde paylaşılmış zaten
Herkes birbirinin sınava girip girmesini bekliyor sanırım.Ses yok