2017 civic mi yoksa 2016 dizel oto qasqai mi

Kodla Büyü

titan1905

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
393
en az 5-6 sene kullanacağız. Yakıt tüketimi ve konfor önemli benim için
1.6 eco otomatik elegance civic mi yoksa 1.6 dizel otomatik qasqai tekna paket mi?
 
Valla hocam zevk meselesi tabi. Ben şahsen o paralarla ikisini de tercih etmezdim. Ancak bunlardan birisini tercih edecek olsanız ve sizin de beklentinize göre Nissan'ın Suv'u olan Qashqai derdim herhalde. Çünkü dizel olması en büyük avantajı. Sanıyorum Civic'in o modeli benzinli oluyor. Yeni Civic'ler çok iyi performans veriyormuş araştırmalarıma göre. Haliyle yakıt tüketimi de sizin cebinizi zorlar.
 
Hondacıyım ama bu ikisi arasında kalsam nissan derim çünkü dizel
 
Dizel qasqai tercih ederdim ben olsam, yakıtta qasqai önde gelir, konforda civic
 
İki aracıda kullanmış biri olarak yazıyorum. şu an civic 1.6 elegance lpg kullanıyorum. geçen sene qasqai kullandım. dizel olmasına rağmen qasqai az yakmıyor maalesef. özellikle yoğun trafikli bi yerde yaşıyorsanız ben 7.8 -8.5 litre ortalamasını geçemedim.
konfor olarak tabiki qasqai bi kere yüksek şu an civicin sanki yer altındaymış gibi bir hissi var. gerçi aracın içi epey geniş ama gerçekten alçak. ancak genel masrafları da düşünürseniz civic daha hesaplı gibi duruyor. Tabiki para ve zevk meselesi. ama bence öncelikle forumları iyi takip edin ve her söylenene inanmayın. fabrika verisi 5.2 olan qasqai ye 4.1 yaktırdım diyende var. atmosferik civice 6 litre yaktırdım diyende var. iyi araştırın.
 
wepster' Alıntı:
benzinli dizel kıyaslama varsa hep dizel derim.
Civic de lpg li olacak ve 13-14 bin daha uygun fiyati. Ona gore degerlendirdigim icin kararsiz kaldim 3-5 bin fark olsa qashqai diyeceğim ama fiyat farkı da cok
 
ikisi de deği
superb dizel otomatik bulun keyfınıze bakın fiyat pahalı derseniz otomatik elantra
 
titan1905' Alıntı:
wepster' Alıntı:
benzinli dizel kıyaslama varsa hep dizel derim.
Civic de lpg li olacak ve 13-14 bin daha uygun fiyati. Ona gore degerlendirdigim icin kararsiz kaldim 3-5 bin fark olsa qashqai diyeceğim ama fiyat farkı da cok
Alternatifleri artırırsanız sanki daha iyi olur hocam. Lpg li dizel de kullandım her türlü dizel torku yeter ayrica avm feribot park yerlerine alinmama menzil problemi gibi dezavantajı var. Tek avantajı çevreci olması. octavia corolla gibi c sedan alternatiflere bakmanizi öneririm.
 
Bende nissanın bu modeli için çok yakıyor diye duydum. Ama ikisi farklı sınıf araçlar olmuş. Bence hangisini kullanınca daha çok zevk alacağını düşün hocam. İkisinde de test sürüşüne çık içine otur bak öyle karar ver.
 
Hocam iki aracı da kullanmış birisi olarak tercihim qashqai'den yana.
Qashqai dizel otomatik 130 beygirlik hele de full paketini alabiliyorsan tadından yenmez...
 
Geri
Üst