6. Sınıf Bilişim Tek. ve Yazılım Dersi Planı (4 Ünite)

Kodla Büyü
Hocam sen bu işi biliyorsun. 6. Sınıflar için mükemmel bir plan hazırlamışsın. Kendim hazırlayacaktım. Önce bi bakayım. Belki fikrime yakın bi plan bulurum diye. ve tam istediğim plan. Ben de ikinci yarıyılın başlangıcından 1 ay sonra scratch a geçecek bir plan aramıştım.

Ama hocam word' den sonra powerpoint anlatılsa idi daha iyi olmaz mıydı. Menülerin daha benzer olması açısından. Excelde yeni şeyler çok fazla menü olarak. Daha iyi pekişirdi o bakımdan.
 
Hocam hazırladığınız plan çok güzel.Planın 2015-2016 yılı için düzenlenmiş hali var mı?
 
Sayın hocalarım mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın, bu sene kullandığımız 5. ve 6. sınıf planlarını paylaşıyorum, 5. sınıf planını 5. sınıflarda derse giren zümre arkadaşım hazırladı. Geç kaldığım için tekrar kusura bakmayın.

*** Bir paylaşım daha yapıyorum, bu planlara uygun kitapçık hazırladık, arka sayfaları not almaya uygun, çocuklara bunu bastırıp veriyoruz ve hem kitap hem de defter olarak kullanıyorlar, belki kullanmak isteyen arkadaşlar olabilir. Bizim 800 öğrencimiz olduğu için, büyük bir fotokopicide A4 boyutunda kitapçık halinde bastırıp çocuklardan fotokopi parasını topluyoruz.

Kitapçık için bağlantı: http://www.horozerk.com/?page_id=302

Hepinize iyi çalışmalar diliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Planlar.rar
    71.6 KB · Görüntüleme: 161
Geri
Üst