tasoware' Alıntı:
ya togius hocam; bu konudaki yorumlarını ısrarla takip ediyorum. Gerçekten optimist bir insansın, devamlı yazılım üzerine birşeyler yapılacabileceğinden ve aslında formatörlüğe ihtiyacımız olmadığından söz etmektesin; bu umut saçan halin çok güzel ancak bahsettiğin işleri kendimi bu alanda yetkin gördüğümden beri yaparım, ticaret hayatını ne kadar bilirsin bilmem ama benim bildiğim o hayat o kadar kolay değildir; bari insanlara gereksiz umutlar dağıtma, insanların burada bir ek ders olayı vardı ve herkesin canı bu yüzden sıkılmakta.. sen de, bana kalırsa umut dağıtmaktan vazgeç! sağlıcakla!
Sana sadece 1 senede 130 kadar site sattım ve beklemede 20 kadar site var desem. Ayrıca yaptığımız işlerde görev alan kişi arttıkça daha da fazla iş yaptığımı söylesem. Kardeş 130 benim için inan yetersiz bir sayı. Bu sene ev taşımamdan ve il memdeki işlerimdem dolayı aslında ilgilenemiyorumda. Hatta forumda bulunan bazı arkadaşlarımda (Allah bereket versin) aylık 2000 TL lik sabit gelirlere ulaşmakta. Herşeyi geçtim google reklamları var. Onuda geçtim donanım işi var. Yani ek ders için inan bizi resmen sömürüyorlar o kadar saçma şeyler talep eder oldular ki. Okullarda da keza aynı. tasoware kardeş inan beni tanısan (ki) yakından tanıyan birkaç arkadaşım var forumda bilir beni gaz vermiyorum
He gaz vermek (umut dağıtmaktaki kastımda alay etmek değil kesinlikle bizim branşımız çok değerli bir branş teorik bilgileri hayata geçirmek mesele piyasada pastayı yiyen adamların %90 ı çok ta yeterli kişiler değiller önemli olan girişimcilik. 3-4 BTci bir araya gelin yapamayacağınız iş yok.