yaşasın BBNET, bilgi, kültür ve neşe kaynağımız uhaha:
evet perfect xp den sonra sorun kalmadı sağ tuşla hallettim..cingozcemal' Alıntı:Demhar' Alıntı:xasi05x' Alıntı:istanbul38' Alıntı:mutfakta bulaşıklar birikti.. hızlı bi yolu varmı bildiğnz.. atsammı acaba yardım edebilecek varmı)
sağ tıkla masaüstünü temizle de
önce mutfağa perfect xp kurmalı hocam!
uhaha:
istanbul38' Alıntı:mutfakta bulaşıklar birikti.. hızlı bi yolu varmı bildiğnz.. atsammı acaba yardım edebilecek varmı)
sahrak' Alıntı:dün akşam dvd nin içerisindeki daireleri saymaya çalıştım bi türlü sayamadım ya, kaç olduğunu bilen varmı?
antiformator' Alıntı:Piston aşağı indi, ne yapabilirim ?
anaaa herkes kaçsın arkadaşlartaner2309' Alıntı:Arkadaşlar bende döner yemek istiyorum ama dönmesini istemiyorum.
Çok acil bi çözümü olan var mı uhaha:
goldenboy' Alıntı:uhaha:taner2309' Alıntı:Arkadaşlar bende döner yemek istiyorum ama dönmesini istemiyorum.
anaaa herkes kaçsın arkadaşlar
bunu demek istediniz di mi hocam bazılarına gider gerçektengoldenboy' Alıntı:anaaa herkes kaçsın arkadaşlartaner2309' Alıntı:Arkadaşlar bende döner yemek istiyorum ama dönmesini istemiyorum.
itfaiye çağır.btrci' Alıntı:Arkadaşlar murat gilin damından atlayamadım yardımcı olur musunuz... :mrgreen:
atakom' Alıntı:itfaiye çağır.btrci' Alıntı:Arkadaşlar murat gilin damından atlayamadım yardımcı olur musunuz... :mrgreen: