özele yazdımTeşekkürler arkadaşlar. Ortak karar dolandırıcı olma ihtimallerinin yüksek olduğu yönünde olmasından dolayı vazgeçiyorum.
Hocam etbis sitesinde kayıtlı olması güvenilir satıcı olmayacağını söylüyor ben de vazgeçtim. Pttavm den daha ucuz marka tercih ettimhocam sonuçta etbis e kayıtlı bir şirket limak deyince illa bildiğimiz limak holding olmak zorunda değil. e-Ticaret lisansı olan bir şirket olduğu için alışveriş yapılmasında bir sakınca yok ama tabii ki yasal olarak bir problem yok diye şirketin ürün garanti şartlarını koruması da beklenmiyor maalesef ülkemizde.
Kredi kartı ile ödeme yaptıysanız bankanıza gidip hesap itirazı dilekçesi verin. Orada sizi yönlendireceklerdir.Şikayet için önerisi olan var mı?
Nereye bildirim yapabilirim
Malesef EFT yaptım keşke kredi kartı ile almış olsaydım ?Kredi kartı ile ödeme yaptıysanız bankanıza gidip hesap itirazı dilekçesi verin. Orada sizi yönlendireceklerdir.
hocam elinizde bulunan ne belge varsa (whatsapp konuşmaları, eft dekontu ... gibi)onlarla beraber ikametgahınızın olduğu karakola şikayet dilekçesi ile başvurun, onlar sizden ifade alıp gerekli işlemlere başlıyorlar. Ayrıca şikayetvar a da yazın başkaları da aldanmasın. Geçmiş olsunŞikayet için önerisi olan var mı?
Nereye bildirim yapabilirim