backup_restore' Alıntı:teşekkürler ama bu işi bitirecek eğitim-bir ve türk eğitim sendir. büyük sendika olmalarının bu meseleyi halletme açısından önemi büyük. özellikle ebs ve tes üyesi bt öğretmenleri temsilciliklerinden başlayarak bu meseleyi genel merkezlere kadar ileterek takipçi olmalılar.
agkarakoc' Alıntı:backup_restore' Alıntı:teşekkürler ama bu işi bitirecek eğitim-bir ve türk eğitim sendir. büyük sendika olmalarının bu meseleyi halletme açısından önemi büyük. özellikle ebs ve tes üyesi bt öğretmenleri temsilciliklerinden başlayarak bu meseleyi genel merkezlere kadar ileterek takipçi olmalılar.
ebs liler okulda sorun yaşarlar mı ki sendikaya taşısınlar olayı mem de onları dinleyecek onca adam varken
sand_storm' Alıntı:teşekkürler eğitimsözsen
sefatetik' Alıntı:Arkadaşlar sendikanın sitesine yazıp moralinizi bozmak istemediğimden dolayı yazmadım görüştüklerimi ...
Durum son derece vahim .. Sendikanın sayfasına da konuştuklarımı yazmam uygun olmaz . Çünkü orası
resmi bir sayfa her şey yazılmaz .
Konuştuğum kişiler hala hala nasıl böyle bir durum olur . Diyorlar daha ne diyeyim kısacası yukarıdakilerin
iş ve güçleri başka bizi de önemsedikleri yok ...
............
Bir sürü şey konuştuktan sonra hocam hazırladığınız raporu diğer birimlere de verin dedi kendisi ben zaten hazırlamışım dedim
diğerlerine de götüreceğim dedim ama bu konu acil dedim çözüm bekliyoruz ...
mutlak_adeger' Alıntı:Tabi ki sendikaya teşekkür ederiz ama bence yeniden konu açmayı gerektirecek kayda değer bir durum yok ortada. Son 2 yıldır "BT öğretmenlerinin mağduriyeti bildirildi" haberini duymaktan sıkıldık. sefatetik hocam birkaç başlığa yazmış "tüm gelişmeleri sendikamızın sayfasından paylaşacağım, Meb sizden habersiz, siz mebden habersiz" diye ama ben ortada bir gelişme göremiyorum. Mesajı görünce ben de ciddi bir haber var diye beklemiştim ama bizim bilmediğimiz yeni birşey yok sendikanın sayfasında.
sefatetik' Alıntı:Sizin bilmediğniz bir şey var dedim yaa en başta. sendikamızın sitesinde yayınlayacaktım ama sonra konuştuk
Çalıştaydaki gibi hala belli değilken ben neden söyleyeyim yaa adamlar yapmasa dediklerini
ayrıca söylenilenleri kimsenin kabul edeceğini de tahmin ediyorum . Ben de görüşmemde hocam sizin
yapmaya çalıştığınız hiç bir BT öğretmeni kabul etmez dedim. Siz ne öneriyorsunuz dedi . Biz önerimizi verdik yapacağınız tek şey var
dedim eskisi gibi BT dersini 4.5 sınıflarda din kültürü ve ingilizce dersleri gibi okutmak dedim kendisine
başkada çaresi yok dedim yoksa bu durum gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alacak dedim.
Adamların düşüncesini de söylemeyeceğim . Çünkü kabul edilebilinecek bir durum değil zaten .
sefatetik' Alıntı:Kesin bir şey olmadığı için söylememinde anlamı olmaz..