bashcasy' Alıntı:banner onaylama ve diğer bi kaç başlıkta bu forumu okuma yetkiniz yok mesajıyla karşılaşıyorum neden acaba :?:
the_korsan' Alıntı:bashcasy' Alıntı:banner onaylama ve diğer bi kaç başlıkta bu forumu okuma yetkiniz yok mesajıyla karşılaşıyorum neden acaba :?:
hocam erişmediğiniz sayfalar cebit için yönetimin konuşma yaptığı sayfalardır. Gizli saklı bir durum yoksa
tdemirparmak' Alıntı:Ben web günlüğümde yer verdim, banner'ı da yükledim. Ama hediye için değil , bu organizasyonu destekliyorum. Umarım başarılı olur. Ancak gelemiyorum. Tüm arkadaşlarıma metanet ve başarı diliyorum.
hocam ne demek size herşey için çok tesekkür ediyoruz. Özverileriniz bilişimcilerin formatlanamaz belleklerinde yer ediyor ...Niyazi SARAL' Alıntı:Sağ olun, artık destek çağrısı yapalım derken yerlerde sürünmeye başladık. sakın alınmayın. Çok sağ olun.
babadogan' Alıntı:hocam ne demek size herşey için çok tesekkür ediyoruz. Özverileriniz bilişimcilerin formatlanamaz belleklerinde yer ediyor ...Niyazi SARAL' Alıntı:Sağ olun, artık destek çağrısı yapalım derken yerlerde sürünmeye başladık. sakın alınmayın. Çok sağ olun.
Niyazi SARAL' Alıntı:Ellerinize sağlık arkadaşlar.
rtyucel' Alıntı:Niyazi SARAL' Alıntı:Ellerinize sağlık arkadaşlar.
Sizin yaptıklarınızın yanında bizimkiler bi hiç,
inanın sırf sizin emekleriniz için tüm imkanlarımı zorluyorum, inş. gelmeye çalışağım.
Niyazi SARAL' Alıntı:rtyucel' Alıntı:Niyazi SARAL' Alıntı:Ellerinize sağlık arkadaşlar.
Sizin yaptıklarınızın yanında bizimkiler bi hiç,
inanın sırf sizin emekleriniz için tüm imkanlarımı zorluyorum, inş. gelmeye çalışağım.
Yaptıklarımı geçelim. Ben borç ödüyorum.
Ama kafamda çok güzel projeler var bilişim öğretmenleri adına. Mutlaka tanışmak isterim. Selamlar.
:+1:Niyazi SARAL' Alıntı:Arkadaşlardan rica ediyoruz, mümkün olan tüm sitelerinize bu bannerı yükleyelim.
Estağfirullah hocamNiyazi SARAL' Alıntı:Sağ olun, artık destek çağrısı yapalım derken yerlerde sürünmeye başladık. sakın alınmayın. Çok sağ olun.
Flash player ile ilgili bir sorun olmalı. Ya da eklerken yalnış ekliyorsunuzdur. Sunucuda mı sorun var hocam?yesimk06' Alıntı:Ben bannerı düzgün görüntüleyemiyorum. Ne yapmalıyım?