hocam 2.6 nın kaynak kodlarını paylaşacak mısınız, en son 2.2 paylaşmışsınız
Unutmuşum
Akşam paylaşayım hocam
Aslında en güzeli bunu github üzerinde yayınlamak hocam İsteyen exe indirir isteyen kodlara bakar. İsteyen destek için özellik ekler vsUnutmuşum
Akşam paylaşayım hocam
Aslında en güzeli bunu github üzerinde yayınlamak hocam İsteyen exe indirir isteyen kodlara bakar. İsteyen destek için özellik ekler vs
Öğrencilerin dersine girmiyorsanız görme yetkiniz yoktur. idareci şifresi ile girin.denem amaçlı bilgileri çektiğimde en son olan görüntü aşağıdaki gibi oldu bilgiler gelmedi. sorun neyden kaynaklı olabilir. idarecilerin e okul şifresiylemi açmam gerek acaba
Aslında en güzeli bunu github üzerinde yayınlamak hocam İsteyen exe indirir isteyen kodlara bakar. İsteyen destek için özellik ekler vs
takip ve star attım hocamkaynak kodları github'a attım
böylesi herkes için daha rahat olacak
https://github.com/fatihhoca/atiba
denem amaçlı bilgileri çektiğimde en son olan görüntü aşağıdaki gibi oldu bilgiler gelmedi. sorun neyden kaynaklı olabilir. idarecilerin e okul şifresiylemi açmam gerek acaba
Öğrencilerin dersine girmiyorsanız görme yetkiniz yoktur. idareci şifresi ile girin.
İlk sayfada verilen linkte Chrome driver sürümünü indirin. Hangi Chrome u kullanıyorsanız o sürümünün driver ını indirin. Belki işe yarar.Şu an Chrome 105 versiyonunda hata alıyorum. E-okula giriş yapmak için Chrome'u açmıyor 2.6 versiyonu. Ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim Hocam. İlk sayfadaki driver'ı kendi Chrome sürümüme göre(107) indirince oldu.İlk sayfada verilen linkte Chrome driver sürümünü indirin. Hangi Chrome u kullanıyorsanız o sürümünün driver ını indirin. Belki işe yarar.
Bir önceki mesajda çözüm mevcut.Ekli dosyayı görüntüle 72267
sayin hocalarim bu hatayi aliyorum devamli
İlk sayfada paylaşılan accessdatabaseengine dosyasını kurup tekrar dener misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 72353
Arkadaşlar öğrenci listesini yüklüyorum daha sonra e-okul aç butonuna tıklayınca yukarıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir. @fhoca Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
hocam buraya tıklayarak size uygun chromedriver'ı indirip atiba.exe 'nin yanına koyun@hiboz, @fenerliosman hocam dediklerinizi yaptım ma çözülmedi. Başka bilgisayarda çalıştırdım. Galiba uygulama chrome driveri kullanarak chrome u başlatamadı benim bilgisayarda.
Hocam Chrome driverı güncellemeyi denermisinizhocam ellerine sağlık. teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 72407
böyle bir hata alıyorum. yardımcı olur musunuz?
Anladım hocammalesef aynı hata devam ediyor
Ekli dosyayı görüntüle 72408
Ekli dosyayı görüntüle 72410
hrome sürüm ve kullandığım driver bu
sağolasın hocam, ellerin dert görmesin. zahmet verdim.
bu atiba lasöründeki .dll dosyalarıyla bişey yapmam gerekiyor mu?