Hocam tam olarak ne demek istediğini anlamadım açarmısınızHocam, aynı kullanıcı bilgileri kullanılarak aynı anda sistem açıldığı için bu hata oluyor.
aynı kullanıcı adı ve şifre ile bir bilgisayarda oturum açtınız oradaki oturum açıkken başka yerden tekrar oturum açtığınız anda önceki oturum açtığınız yerde hata alıyorsunuz. Bilmem anlatabildim mi?Hocam tam olarak ne demek istediğini anlamadım açarmısınız
Hocam, yukarıda bir öğretmen arkadaş da yazmış; okula ait kullanıcı bilgileri ile farklı bilgisayarlardan aynı anda eokul sistemine girildiğinde bu yoğunluk hata mesajı alınıyor.Hocam tam olarak ne demek istediğini anlamadım açarmısınız
yok hocam onla alakası cevabın için sağol yinedeaynı kullanıcı adı ve şifre ile bir bilgisayarda oturum açtınız oradaki oturum açıkken başka yerden tekrar oturum açtığınız anda önceki oturum açtığınız yerde hata alıyorsunuz. Bilmem anlatabildim mi?
evet oradan denedimMebbis’ten girip, oradaki e-okul linki ile girmeyi denedi mi?
Bence de bu yüzden oluyor.Kullanıcıda tc kısıtlama varsa kaldırın ayrıca kullanıcının yetki grubunu kontrol edin
tmm yarın denicem hocamKullanıcıyı silin tekrar tanımlarken TC kısıtlaması koymayın düzelecektir.