Arkadaşlar ebada oluşturduğum bir sınavı pdf olarak indirebiliyor muyum? Öğrencilerde yazdır diye bir buton çıkıyor öyle indirebiliyorlar ama öğretmende birtürlü bulamadım
Bende de çıkmadı sanırım sorun sınavın hala devam etmesi, süresi geçmiş sınavlarda yazdır çıkıyor ama bu sınavın süresi hala devam ettiği için çıkmıyor, çok teşekkür ederim Damien Hocam
hocam eğer sınavın başında ünite konu vs gibi hangi test olduğu bilgisi yerine ? varsa pdf almıyorBende çıkmıyor hocam öyle bir seçenek. Farklı bir sınav türünde çıkıyordur muhtemelen.
Ekli dosyayı görüntüle 68898
Teşekkürler hocamhocam eğer sınavın başında ünite konu vs gibi hangi test olduğu bilgisi yerine ? varsa pdf almıyor
Quiziz i öneririm. Çok kolay soru ekleyip sınav oluşturabiliyorsunuz. Baskalarinin oluşturmuş olduğu sınavları aratıp oradan sınavıniza soru ekleyebilirsiniz. Ayrıca oluşturulan sınavlarınızı PDF olarak yazdırabilirsiniz.
Sonradan değişmiyor galiba hocam, aynı durumdayızYazdır butonu gelenler tipini gitdiklerim KTT, GTT gibi tipini girmediklerimde yazdır butonu yok sonradan tipini nasıl değiştirebilirim ki?
sınavı tekrar oluşturacağım sanırım 90 soruydu tek tek nasıl seçeceğim bakalımSonradan değişmiyor galiba hocam, aynı durumdayız
Aynen hocamın dediği gibi, soruların içinde sadece görselden oluşan, doğru yanlış eşleştirmeli sorular olmamalı. Tamamı çoktan seçmeli olduğunda eba formatında indirilebiliyor.hocam oluşturduğunuz sınavın içerisine eşleştirmeli soru eklediğinizde sınav türü seçme kutusu açılmıyor o yüzden başında ? çıkıyor. tamamı çoktan seçmeli olduğunda sorun olmuyor tür seçilebiliyor.
Aaaa iyiki söylediniz Hocam sağolun sınavı kağıda yazıp sonra tekrar ebada oluşturacaktım olmayacaktı deli olacaktımhocam oluşturduğunuz sınavın içerisine eşleştirmeli soru eklediğinizde sınav türü seçme kutusu açılmıyor o yüzden başında ? çıkıyor. tamamı çoktan seçmeli olduğunda sorun olmuyor tür seçilebiliyor.
eba formatında indirmek nasıl Hocam ben ne çıktı alabildim ne pdf oluşturabildim, ebaya giremeyen öğrenciler için whatsapp dan atacaktım gruplara hiçbir şekilde alamadımAynen hocamın dediği gibi, soruların içinde sadece görselden oluşan, doğru yanlış eşleştirmeli sorular olmamalı. Tamamı çoktan seçmeli olduğunda eba formatında indirilebiliyor.
Eba formatı derken, bizim hazırladığımız değilde Eba arşivinde var olan sınavların taslağında demek istedim. Eşleştirmeli vb. soruları çıkarınca bizim testlerimizde o formatta indirilebiliyor.eba formatında indirmek nasıl Hocam ben ne çıktı alabildim ne pdf oluşturabildim, ebaya giremeyen öğrenciler için whatsapp dan atacaktım gruplara hiçbir şekilde alamadım