bariskarabay
Aktif Üye
Sizce nasıl? bölüm değerli hocalarım iş imkanı fazla mıdır?
gakgoskentli' Alıntı::+1:
değerli öğretmen arkadaşlarıma katılmamak elde değil
sadece elazığda okumak iyi değil diyen arkadaşa katılmıyorum
saygılarımla
kayzersoze007' Alıntı::+1:gakgoskentli' Alıntı::+1:
değerli öğretmen arkadaşlarıma katılmamak elde değil
sadece elazığda okumak iyi değil diyen arkadaşa katılmıyorum
saygılarımla
apnifayu' Alıntı:Ben fırat üniv. mezunuyum, öncelikle bilmeni isterim oraları boşver bence. Sorunada gelince herşey senin elinde. Direk atandığın bir kurum var mı bilemiyorum. Adına aldanma boşver.
Katılıyorum. Bazıları program anlatım cd'si koyup giderler, bazıları proje ödevi verir sürekli, bazıları da konuları öğrencilere dağıtıp siz geleceğin öğretmeni olacaksınız diye konuları bize anlattırırlar... Allah kurtarsın...bilogrt38' Alıntı:apnifayu' Alıntı:Ben fırat üniv. mezunuyum, öncelikle bilmeni isterim oraları boşver bence. Sorunada gelince herşey senin elinde. Direk atandığın bir kurum var mı bilemiyorum. Adına aldanma boşver.
Bende Fırat mezunuyum TEF Bilgisayar Öğretmenliği. Sonra kapandı Teknoloji Fakültesi oldu. Yani bizim önceki hocalar Yazılım Mühendisliğinde devam ediyo.
Hocama katılıyorum orayı boşver ya da gidiyosan hocalardan bişey bekleme. Genelde boşlardır!!!!
BENDE FIRAT TEF MEZUNUYUM EĞER HOCALAR AYNI İSE SLAYT HOCALARI FAZLA BİRŞEY BEKLEME............... BENİM ZAMANIMDA BİTİRENLER KENDİ ÇABALARIYLA BİR KAÇ KİŞİ DONANIMLI MEZUN OLDU YAZILIM ÖĞRENDİLER........ ONLARDA GENELDE SINIFTA KALDILAR OKULA ZAMAN HARCAMADILAR......... BİRÇOĞU BEN DE DAHİL BOŞ BİTİRDİK................ TABİİİ BURDA BİZİM TEMBELLİK PAYIMIZDA VARbilogrt38' Alıntı:apnifayu' Alıntı:Ben fırat üniv. mezunuyum, öncelikle bilmeni isterim oraları boşver bence. Sorunada gelince herşey senin elinde. Direk atandığın bir kurum var mı bilemiyorum. Adına aldanma boşver.
Bende Fırat mezunuyum TEF Bilgisayar Öğretmenliği. Sonra kapandı Teknoloji Fakültesi oldu. Yani bizim önceki hocalar Yazılım Mühendisliğinde devam ediyo.
Hocama katılıyorum orayı boşver ya da gidiyosan hocalardan bişey bekleme. Genelde boşlardır!!!!