Görevlendirmede Öncelik

Kodla Büyü

powerm8

Üye
Mesajlar
11
Selamlar arkadaşlar,
Okulumda btr görevi için ben(alanım bilişim teknolojileri) ve branşı din kültürü olan ve haricten formator sertifikası almış olan bir arkadas başvurduk. Müdürüm ve koordinatorlugune diğer arkadaşın okulda gorevlendirilmesini istemiş. Beni kendi okulumda gorevlendirmiyorlar. Benim bildigim öncelik bizim branst. Müdürüm bu konuda yasal yetkisi var mi? Ne yapmaliyim?
Şimdiden teşekkürler.
 
Şu anda bilişim tek. alanında tezli yada tezsiz YL yapanları da alıyorlar bana teklif geldi kabul etmedim.Öncelik bilgisayar öğretmeninindir.Ama ilçede 1 tane var.
İl koordinatörünüze söyleyin bence.
 
hocam benimde başıma geldi. Ortaokulda görev yapmaktayım ve liseyi istedim. Liseden tarihçide istemiş. onu yaptılar beni başvurumda olmayan okula verdiler. ne dedim tabikide sustum. Yapacak bişey yok.
 
Ben kendi okulumdan başkasını istemedim. Diğer arkadasi btr olarak istedigini söylemiş mudur bey. Din kültürü öğretmeni benim okulumda btr. Ben başka okulda. İlce koordinatörü de istemiyorsa bence sorun yasamayin hocam. Mudurun isteği de onemli dedi. Yasal degil herhalde değil mi? Yasal dayanak varsa itiraz edeceğim.
 
Okudum ama burada gördüğünüz gibi pek gecerli değil. Western film mode on. Koordinatör bile arayip uğraşmayın hocam baska okula verelim sizi diyor.
 
Öncelik Bilişim Teknolojileri Öğretmeninin. Aması oluyor işte.....
 
hocam öncelik sizin.ekteki resmi yazıda herşey açık açık yazmış.
 

Ekli dosyalar

  • 17134135_bilisimteknolojileribasvuruevrak.rar
    281.5 KB · Görüntüleme: 13
doğru doğrudur yanlış yanlıştır.Eğer kendin için bile doğruyu istemezseniz yanlışa ortak olursunuz.yöneticiler yönetmelikleri bilmek zorundalar bunun için o koltuktalar.eğer sizi değil de onu tercih ediyorsa bunu somut delillerle sunmak zorunda bu kişi göreve layık değildir diye.ozmn size hiç btr verilemez ortada böyle birşey yoksa sizin hakkınızı başkasına veriyorsa bu görevi kötüye kullanmaktır
 
Meydanı boş bulmuş at mı koşturuyorlar nedir anlamadım? habibocak hocamın da belirttiği gibi yazını göster, başvurunu yap. Yapmam falan derlerse şikayetini yap. Korku bunları besliyor, görüldüğü gibi.. Hak senindir, yedirme hocam. Yardım gerekirse çekinme :+1: Çok uğraşmadan halletmek istersen, sendikadan başkan falan okul ile görüşürse çok etkili olur.
Ama öncelikle mutlaka görevlendirme yazısındaki gerekli maddeleri iyiice okumalarını sağlayın, gerekirse yüzlerine karşı siz okuyun.
 
Geri
Üst