yamandogan' Alıntı:sinerjique' Alıntı:1-trabzon merkez 2- trabzon akçaabat 3-samsun atakum 4- ordu merkez 5- ordu ünye 6- giresun tirebolu benm gönlümdeki sıralama ...
batı karadenizi es geçmişiniz hocam
nryozer' Alıntı:okulları iyide, kayseride kiralar çok yüksekbeyazgolge' Alıntı:tabikide kayseri
evet onur bence de bursa . konut fiyatlarının uygun olduğu yerler de var yaşanabilir ve ucuz yerler her kesime yeter bursaonly61' Alıntı:Kimse Bursa dememiş...Bence Bursa en ideal yer tek sorun konut fiyatları...
sinerjique' Alıntı:1-trabzon merkez 2- trabzon akçaabat 3-samsun atakum 4- ordu merkez 5- ordu ünye 6- giresun tirebolu benm gönlümdeki sıralama ...
peki yaşam şartları standartları nasıl hocam?srpkyl' Alıntı:formatörlük için eskişehir değil. il mem zorunlu yapıyor ve temmuz-ağustos aylarında okulda formatörler. zihniyet yaptım oldu. sizi dinlemek yok.
bilgin5255' Alıntı:sinerjique' Alıntı:1-trabzon merkez 2- trabzon akçaabat 3-samsun atakum 4- ordu merkez 5- ordu ünye 6- giresun tirebolu benm gönlümdeki sıralama ...
Between Mdr&Mdr Yrd uhaha: güzelmiş hocam tuttum bunu.. :++:
misal SelcukF5fresh' Alıntı:İzmir'in deniz kenarı ilçeleri.
o zaman 26.tercihe burayı sallıyalım.mutlucan' Alıntı:hasan' Alıntı:Kahramanmaraş, geçim sıkıntısı ve ev kiralarının en az olduğu memleketlerden biri.
Zorunlu hizmet için Kahramanmaraş'a gelen birinin şöyle dediğini duydum "Keşke ilk atamam buası olsaydı". Polislerin en sevdiği memleketlerden biri.
katiliim saaa