tebrikler.... ne kadar sürede bitirdin biraz tüyo verseydin
tebrikler.... ne kadar sürede bitirdin biraz tüyo verseydin
Hocam basarilar.nerden nasil bitirdiniz acaba apple teacher a mi giriyoruz.en sevdigim egitim zaman mekannsiniri olmayan ne oyle o 10n15 gun canli egitim bekliyoz.
Türkçe anlatımları nasıl açtınız?Apple Teacher bölümünde anlatımları var hocam, anlatımların Türkçesi de var yalnız sınav kısmı ingilizce yapmak zorundasınız, 6 bölüm iPad, 6 bölüm Mac, 4 bölüm kodlama ile alakalı toplam 16 bölüm var, bunların hepsinin 5er soruluk quiz tarzı soru bölümleri var, bu soru bölümlerini istediğiniz kadar çözebiliyorsunuz, tüm bölüm sınavlarını bitirdiğinizde size Apple Teacher Sertifikası veriyor sistem, bu sertifikayı mebbis te yazılan adrese mail ile göndermemiz isteniyor.
Sistem kısaca bu şekilde çalışıyor hocalarım, bir apple ürünü olması şart değil, olursa soruları cevaplama noktasında oldukça yararlı oluyor ama şart değil.
Apple teacher learn center a girdikten sonra anasayfada "Earn Badges For Mac" bölümünü seçin. Orada 6 tane bölüm açılıyor. Hepsinin sınavını yapmak gerekiyor.Arkadaslar hanhi linkten nereye giriyoruz bir soyleseniz is daha da kolaylascak ben apple teacher a girdim bisey bulamadim hangi link altinda bu egitim
Türkçe anlatımları nasıl açtınız?
Apple dan birileri bize eposta filan atmayacak mı şu kurs diye
Bende bitirdim çok şükür
hocam sadece mac bitti ipad ve swift var biraz baktım onlara imkansız gibi bir sey en az dört soru bilmek gerekiyor beş beş soruyor ve beşte dört yapman gerekiyor ipad çok zor swifte baktım oda zor zaten mac veya ipad kullanan birisi değilimhayırlı olsun.. kısaca eğitim kısmındaki adımlar neler acaba?.. ipad mı mac mı secilecek
Evet giriliyor ama anlamadıktan sonra çok zorQuizlere sürekli girebiliyoruz diye biliyorum her bölümdeki quizlere ayrı ayrı istediğin kadar .böylelikle geçmek zor olmasa gerek.forumda bir arkadaş öyle yazmıştı ama yanlismiyim
3 üde bitecek.Arkadaşlar iPad, MAC ve Swift bu 3 bölümü bitirip sertifikalarını göndermemiz gerekiyor değil mi? Ben MAC bitirip sertifikasını aldım, bu yetmiyor değil mi?