Robot yarışması iptal oldu mu hocam. Duyumunuz sağlamdır büyük ihtimalMeb robot yarışması bile iptal edildi. Hizmetiçi eğitimlerde iptal olur.Akşama duyuruları yapılır bence
Öyle tahmin etmiştim hocam. Teşekkürler.Çok sağlam
Çok sağlam
Ne kadar sağlam?
Haftaya da ara tatil başlıyor diyorlar. 2 hafta süreli. Onun için de çok sağlam diyorlar.
Hocam iptal olmaz da Mayıs sonu veya haziran sonuna erteleme olur gibi degil mi?arkadaşlar okul tatil olurmu onu bilmiyorum. Benim söyleyebileceğim meb robot yarışmasının iptal olduğu
Ne kadar sağlam?
Haftaya da ara tatil başlıyor diyorlar. 2 hafta süreli. Onun için de çok sağlam diyorlar.
Arkadaşlar istihbarat sağlam siz de maşşallahNe kadar sağlam?
daha yapılmadı erteleme konusu bakanla görüşülecekMEB robot yarışması ile ilgili resmî bir açıklama yapıldı mı acaba ? Bilgisi olan var mı
Belli olsaydı iyi olurdu. Başvuruyu ona göre yapacaktık. Beklemedeyiz şu an.daha yapılmadı erteleme konusu bakanla görüşülecek
Pazartesiden itibaren mahalli ve merkezi kurs diye bir kurs kalmıyor. Hepsi iptal hocam. Resmi yazı öyle diyor.Ilimizde mahalli kurslar iptal edildi. Merkezi kurslar ne zaman iptal olur acaba