arkadaşlar max 8 bin tl civarı bir laptop öneriniz var mıdır? nelere dikkat edeyim seçim yaparken ? günlük işlemler ve BTR lerin yapabileceği tüm işlemler için kullanacağım
512 ssd al hocam tabiki256gb ssd yeterli olur mu yoksa almışken 512 mi olmalı
bu bilgisayar güzel hocam alınır ryzen işlemciler aynı maliyetteki intele göre daha performanslı hem lenovo kalitesi de var yukardaki huaweilerde ekran kartı onboard bilgin olsunhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...os-82ey00d2tx-p-HBV0000148LG4?magaza=Bisistem arkadaşlar bu bilgisayar nasıl sizce
ips ekran 120hz, H serisi amd işlemci 6 çekirdek 12 thread,nvme depolama ünitesi ve 1650 ti ekran kartı. Bi arkadaşa aldık sıkıntısız kullanıyor.Performans olarak uzun yıllar idare eder hocam.https://www.hepsiburada.com/lenovo-...os-82ey00d2tx-p-HBV0000148LG4?magaza=Bisistem arkadaşlar bu bilgisayar nasıl sizce
Bende lenovo var ve dolby digital stereo hoparlör var. Hoparlörü ekranın açılma kısmına kasanın arkasına doğru ve kasanın altına yönlendirmişler. Ekranı eğerek bile sesi yönlendirme yapıyorum. Huawei'de ses sistemini yana koyma yerine tuşların üst kısmına da yerleşterip numerik tuşları koyabilirdi diye düşünüyorum. Bende o kısma odaklanıyorum. Yön tuşlarına çok bakmıyorum.Huawei Matebook D 16'da stereo ses sistemi yerleştirmiş klavye üzerine, farklı bir tercih olmuş. O nedenle nümerik pad yok, kişiden kişiye değişir tabii bence nümerik tuşlar olsa daha iyi ama olmasa da olabilir derim.Benim de asıl dikkat ettiğim şey yön tuşları. En çok kullandığım tuşlar ama bazı dizüstülerde yukarı ve aşağı tuşu, yarı tuş boyutunda maalesef öyle olanları; ki neredeyse bilgisayarların %99'u gibi bir şey eliyorum hiç bakmıyorum bile.
Bende lenovo var ve dolby digital stereo hoparlör var. Hoparlörü ekranın açılma kısmına kasanın arkasına doğru ve kasanın altına yönlendirmişler. Ekranı eğerek bile sesi yönlendirme yapıyorum. Huawei'de ses sistemini yana koyma yerine tuşların üst kısmına da yerleşterip numerik tuşları koyabilirdi diye düşünüyorum. Bende o kısma odaklanıyorum. Yön tuşlarına çok bakmıyorum.
Kişiye göre değişiyor dediğiniz gibi.
ideapad 310 15isk intel i5 6200u 8gbLenovo hangi model hocam?