Müdür yardımcılığı istifa dilekçesi

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,504
elinde müdür yardımcılığı istifa dilekçesi olan var mı? Görevi bırakacağım da canım sıkkın elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim
 
deepman' Alıntı:
hocam hayırdır niye istifa ediyorsun, lisede misin ortaokulda mı?
hocam ortaokuldayım çekilecek çile değil okulum taşımalı 40 köyden öğrenci geliyor.Öğrenci profili veli profili çok sıkıntılı ne ilgi var ne alaka .ilçenin en iyi okulundan buraya norm fazlası olmam sebebiyle müdür yardımcısı olarak geldim ama iş değil bu en kötü btr olur bu sıkıntıyı çekmem
 
Hocam tayin döneminde istiyorsanız mebbiste ilgili kutucuğa tik koymanız yeterli. Yok direk istifa edecekseniz el ile istifa ettiğinizi belirten bir dilekçe yazın matbusu olmaz. Selam. Hayırlısı.
 
hocam bende olmak istedim ve teklif geldi fakat eşimden olumsuz cevap alınca reddettim. içimde kalmadı değil yani, hala aklımda ama... her yerde bu kadar zor mu acaba idarecilik merak ettim.
 
susu sebebten dolayı mudur yardımcılıgı gorevınden ayrılmak ıstıyorum geregını arz ederım

sebebınız yol aılevı saglık gıbı nedenler gosterınkı yarın sıkıntı cıkarmasınlar en kolayı tayın dı :(
 
Sebebe falan gerek yok. Atama dönemi dışındaysanız okula müdür yardımcılığından istifa ve ilçede boş normu bulunan falanca okula atamamın yapılması hususunda diye dilekçe yazın yeterlidir. Atama dönemlerinde ise normal öğretmen gibi tayin istersiniz. Çıkarsa müdür yardımcılığı biter zaten.
 
Gördüğüm lüzum üzerine müdür yardımcılığı görevinden istifa ediyorum.
Gereğini arz ederim.
 
hocam dilekçende öğretmen olarak şu okula atanmak istiyorum diye yaz. boş normu olan bir okul olsun. yoksa boş normu olan herhangi bir okula öğretmen olarak verirler. buna dikkat edin. hayırlısı olsun. idarecilik yapılacak iş değil.
 
Ben istifa etmeyi düşünmüyorum. Sendika değişikliği yap, onlar seni atsın. Daha zevkli olur. Ben de 12 haziranda sendika değişikliği yapacağım.
 
Hepinize teşekkür ederim yalnız şöyle bir sıkıntı var bulunduğum ilçede boş normu olan okul yok. Ben ne olacağım?
 
Geri
Üst