computeredi
Aktif Üye
Kocarli hocam. merkezde yer açılmadığı için kalacağım mecburen
İl içi isteyeceksiniz herhalde hocam.. nerde görev
İl içi isteyeceksiniz herhalde hocam.. nerde görev
Böte mezunları Halk Eğitimi Merkezlerine atanabilir hocamHalk eğitim merkezlerine böte atanır mı? talim terbiye kurulu kararına göre böte mezunları mesleki liselere atanımıyor ya halk eğitim de mesleki bir okul sayılıyor mu? buraya atanan böteciye ilave eğitim öğretim tazminatı ödenmiyoraa buraya böte mezunu atanmaz diye düşünüyorum
Halk eğitim merkezlerine böte atanır mı? talim terbiye kurulu kararına göre böte mezunları mesleki liselere atanımıyor ya halk eğitim de mesleki bir okul sayılıyor mu? buraya atanan böteciye ilave eğitim öğretim tazminatı ödenmiyoraa buraya böte mezunu atanmaz diye düşünüyorum
Hocam cumhuriyet ve hem muhtemel boşalacak görünüyor. Hangisi sizinki ölü tercih olmasın isteyeceksenizKocarli hocam. merkezde yer açılmadığı için kalacağım mecburen
Ben böte mezunuyum ve şuanda hem de görevliyimHalk eğitim merkezlerine böte atanır mı? talim terbiye kurulu kararına göre böte mezunları mesleki liselere atanımıyor ya halk eğitim de mesleki bir okul sayılıyor mu? buraya atanan böteciye ilave eğitim öğretim tazminatı ödenmiyoraa buraya böte mezunu atanmaz diye düşünüyorum
Hocam cumhuriyet ve hem muhtemel boşalacak görünüyor. Hangisi sizinki ölü tercih olmasın isteyecekseniz
Ben böte mezunuyum ve şuanda hem de görevliyim
Teşekkürler hocamHalk eğitim hocam
Nereleri yazdiniz hocam, şehit yavuz Öztürk hem tercihleriniz arasında miArkadaşlar 2. Aşamada okul tercihlerini okulun onaylamasından başka yapacağımız bir işlem var mı
Şehir dışındayım ben okulum onay verdi ama başka bir işlem olup olmadığını merak ettim
Başka bir işlem yok diye biliyorum hocamArkadaşlar 2. Aşamada okul tercihlerini okulun onaylamasından başka yapacağımız bir işlem var mı
Şehir dışındayım ben okulum onay verdi ama başka bir işlem olup olmadığını merak ettim
Yok hocam hem yazmadımNereleri yazdiniz hocam, şehit yavuz Öztürk hem tercihleriniz arasında mi