e-konferans' Alıntı:DAHA BÜYÜK SORUNLARI BERABERİNDE GETİRMİŞ
ESKİYİ ARAR OLDUK, OLACAZ..
murat_erg' Alıntı:Bu cikan yazi tam bir fiyaskodur yaziklar olsun bu bolumu okuduguma harbiden pismanim yegitek bizi destekliyormus umarim bu yazidan sonrada savunurlar her bir madde tam bir fiyasko bir tane madde yokturki bilisimcilerin hakki savunulsun tamamen projeye yonelik amele araniyor demisler
dördüncü' Alıntı:2 ay önce müdürle tartıştım. olmadık görevler verdi. Seni ben görevlendirdim dedi. Benim görev tanimimda yok dedim. O zaman bende bakanlıktan yaptiririm bu görevleri dedi. Sanırım benim yüzümden sizde yandiniz arkadaslar
suan aynı şeyleri düşünüyorum.btogretmeniyim' Alıntı:2. Dönem görevlendirme istersem ve sendikadan istifa etmezsem yazıklar olsun bana.
nese1982' Alıntı:suan aynı şeyleri düşünüyorum.btogretmeniyim' Alıntı:2. Dönem görevlendirme istersem ve sendikadan istifa etmezsem yazıklar olsun bana.
e-volkan' Alıntı:Yeğitekten Necdet Sarı hocayla eğitici eğitiminde tanışmıştım.Daha yakından tanıyan arkadaşlar mutlaka vardır. Necdet hocayla bu konuda kesinlikle yüz yüze görüşme ayarlamak gerekir. En azından rahatsızlığımızı dile getirebiliriz.