bilisimdersi1
Site Gezgini
Arkadaşlar Okulda Antivirüs Programını Kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ben Avast ı kullanıyorum.
Ben Avast ı kullanıyorum.
Ben gülünecek bir soru sormadım ama...patari' Alıntı:Ya benimde problemim aynı FAZ 1 için ne kullansam diye düşünüyorum uhaha:
Hocam ne mutlu sana antivirüs kurunca HDD de yer kalıyor ofisi kurarken bile özel kuruyorum da :mrgreen: tadını çıkarın... :++:
Bu 1.Fazları bilmediğin anlamına geliyor.bilisimdersi1' Alıntı:Ben gülünecek bir soru sormadım ama...patari' Alıntı:Ya benimde problemim aynı FAZ 1 için ne kullansam diye düşünüyorum uhaha:
Hocam ne mutlu sana antivirüs kurunca HDD de yer kalıyor ofisi kurarken bile özel kuruyorum da :mrgreen: tadını çıkarın... :++:
hasari' Alıntı:Bu 1.Fazları bilmediğin anlamına geliyor.bilisimdersi1' Alıntı:Ben gülünecek bir soru sormadım ama...patari' Alıntı:Ya benimde problemim aynı FAZ 1 için ne kullansam diye düşünüyorum uhaha:
1. Okulda herkes sizin gibi son sistem pc kullanmıyor.bilisimdersi1' Alıntı:hasari' Alıntı:Bu 1.Fazları bilmediğin anlamına geliyor.bilisimdersi1' Alıntı:Ben gülünecek bir soru sormadım ama...patari' Alıntı:Ya benimde problemim aynı FAZ 1 için ne kullansam diye düşünüyorum uhaha:
1.başlığa bakarsanız okulda dedim. laboratuvarda demedim.
2.Bilip bilmemem sizi hiç ilgilendirmez.
Olay Faz 1 ile alakalı hocam.bilisimdersi1' Alıntı:Ben gülünecek bir soru sormadım ama...patari' Alıntı:Ya benimde problemim aynı FAZ 1 için ne kullansam diye düşünüyorum uhaha:
microsoft security essentialskalelibilişim' Alıntı:Ücretsiz ve üresiz olduğu için microsoft security essentials kullanıyorum
Bt lab da antivirüs kullanmıyorun güvenlik kartı ile c d tüm diskleri koruyorum.
hasari' Alıntı:1. Okulda herkes sizin gibi son sistem pc kullanmıyor.bilisimdersi1' Alıntı:hasari' Alıntı:Bu 1.Fazları bilmediğin anlamına geliyor.bilisimdersi1' Alıntı:Ben gülünecek bir soru sormadım ama...patari' Alıntı:Ya benimde problemim aynı FAZ 1 için ne kullansam diye düşünüyorum uhaha:
1.başlığa bakarsanız okulda dedim. laboratuvarda demedim.
2.Bilip bilmemem sizi hiç ilgilendirmez.
2. Bizi ilgilendirmiyorsa tüm dünyanın göreceği şekilde neden konu açıyorsun.
Hadi hocam size kolay gelsin.
Koruma ilk zamanlara göre oldukca iyi ama kusursuz değil sistemi nod 32 ayarında korur ancak nod 32 ye göre ram kullanımı biraz fazla onu da herkes farkedemezGRİNGO' Alıntı:microsoft security essentialskalelibilişim' Alıntı:Ücretsiz ve üresiz olduğu için microsoft security essentials kullanıyorum
Bt lab da antivirüs kullanmıyorun güvenlik kartı ile c d tüm diskleri koruyorum.
Sizce nasıl bir Antivirüs?Yani krulu sistemi uzun süre korurmu?NOD32 kullandım kısa sürede sis çökmesi yaşıyorum.Microsoft security essentials türkçe olması ile cazibeli ama
neticede microsoft güvenlik yazılımında daha acemi ve kullananların görüşleri benim için önemli
Hocam vista + security essentials = sistemi yormuyor mu ?fahrican' Alıntı:Öğrenci pc lerinde güvenlik kartı var, lisanslı vistaya Microsoft Security Essentials kurdum.
Öğretmen ve idari pclerde Avira Free ve USB Disc Security 6.0 kurdum.
:++:aakcakaza' Alıntı:elime ya da aklıma ilk ne gelirse onu kuruyorum ama lab için avira yetiyor. şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.
kırk yıllık hasari oldu mu patari. Ben de buna gülecem ama kızma hocam uhaha:Sizin beni yanlış anladığınızı düşünüyorum. Biraz açıklık getireyim. *ben laboratuvarda sadece öğretmen bilgisayarında antivirüs programı kullanıyorum. Diğer bilgisayarlarda kullanmıyorum (deep freeze programı yeterli geliyor).Birde Okulda idare bilgisayarlarında antivirüs programı kullanıyorum.* Ben burada okulda derken sadece laboratuvarı kastetmedim. Herhalde patari arkadaşın okulunda Faz 1 harici bilgisayarlar vardır. İlgilendirmez cümlesini Faz 1 i Bilip bilmemem sizi ilgilendirmez manasında yazdım.
Size de kolay gelsin.
:+1:fndgngr' Alıntı:avira antivir