publisher da davetiye çıktısı

Kodla Büyü

sdh

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
348
arkadaşlar çevre günü ile ilgili publisher da davetiye hazırladım. davetiyenin iç kısmına orta sayfaların gelmesini istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? Acele yapmam lazım ama nasıl olacak bilemedim? yarıdmlarınıza talibim :wink:
 
Publisher davetiye şablonlarını kullandıysanız baskı ön izleme yaptığınızda sayfayı dörde böldüğünü ve iki sayfasının içe geldiğini görebilirsiniz hocam, zaten sizin istediğiniz gibi çıktı veriyor. A4 ü ikiye katlayarak bir davetiye yapmak isterseniz, ikiye ayrılmış iki sayfa halinde hazırlayıp önlü arkalı yazdırmanız lazım.
 
netame' Alıntı:
Publisher davetiye şablonlarını kullandıysanız baskı ön izleme yaptığınızda sayfayı dörde böldüğünü ve iki sayfasının içe geldiğini görebilirsiniz hocam, zaten sizin istediğiniz gibi çıktı veriyor.
tam sayfa olarak çıktı veriyor ve sayfayı davetiye şeklinde katlayınca da ilk sayfanın arkası boş kalıyor sayın hocam.
 

Ekli dosyalar

  • davty1.JPG
    davty1.JPG
    48.4 KB · Görüntüleme: 2,865
Hocam yazdır kısmında Yazıcı adının yazdığı yarde "özellikler var" oraya girin, oralarda bi yerde baskı tipini "Kitap (Kitapçık)" seçin olacaktır...

Kolay gelsin...
 
sdh' Alıntı:
tam sayfa olarak çıktı veriyor ve sayfayı davetiye şeklinde katlayınca da ilk sayfanın arkası boş kalıyor sayın hocam.

Hocam o şekilde katlayınca sayfanın iki yüzüne yazı gelmesini istiyorsanız, yazıcınızın çift yönlü yazdırma özelliği olması lazım ya da bir yüzü yazdırıp kağıdı tekrar yazıcıya verip diğer yüzünü yazdıracaksınız mecbur.
 
hocam sayfa yapısında düzen bölümünde broşür var onu seçeceksiniz. gerçi bugüne kadar sorunu çözmüşsünüzdür sanırım.
 
Geri
Üst