regaib kandili

Kodla Büyü

gulsah300

Üye
Mesajlar
11
Receb büyük bir aydır. Allah bu ayda hasenatı kat kat eder. Receb ayında bir gün oruç tutana, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır. On gün oruç tutana, Allah istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, “Geçmiş günahların affoldu” der. Receb ayında Allahü teâlâ Nuh aleyhisselamı gemiye bindirdi ve o da, Receb ayını oruçlu geçirdi. Yanındakilere de oruç tutmalarını emretti. [Taberânî]
 
Aa kandil mi?
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
Allah yardımcımız olsun.
 
regaip_kandili-15c.png
 
Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.
 
  • Beğen
Tepkiler: vgm
Rasûlullah (sav) buyurdular:

“Beş gece vardır ki, onlarda yapılan dualar geri çevrilmez: Bunlar: Recebin ilk Cuma gecesi, Şabanın on beşinci gecesi, Cuma geceleri, Ramazan Bayramı gecesi, Kurban bayramı gecesi.” (Camiu’s-Sagîr, c. III, s. 454.)

Gecemiz mübarek olsun..
 
Arkadaş ilk mesajını regaib kandili adıyla forum kuralları bölümüne açmış :) Herkesin kandili mübarek olsun.
 
Öncelikle Bilgisayar Bilişim Ailesi olmak üzere, ülkemin ve islam aleminin Regaib Kandili Mübarek olsun...
 
herkesin Regaip kandilini kutlarım.. allah bütün günahlarımızı affetmesi dileklerimle.. hayırlı cumalar
 
Bugün, mübarek Regaib Kandili. Bu güzel günde hepimiz ellerimizi açıp, yeryüzündeki bütün insanlar için dua edelim. Daha iyi, daha güzel, daha sevgi dolu bir dünya için dua edelim. Bugünün şerefine bir genel af ilan edelim. İçimizdeki bütün dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutup bütün hastalar, yoksullar, acı çekenler, yalnızlar, mustaripler için dua edelim. Ve bugün bütün insanlara karşı her zamandan daha saygılı, daha nazik, daha hassas ve anlayışlı olalım. Allah, daha nice kandillere ulaştırır inşallah.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
 
Başta bu sitemizin değerli üyeleri ve çalışanların olmak üzere tüm eğitim camiamızın Regaip kandili mübarek olsun.. .Allah herkesin duasını kabul etsin.. Allah'ım müfredat en kısa zamanda açıklansın hayırlı haberler gelmesi dualarımızla amin.
 
Geri
Üst