Hocam sebebini bilemiyorum. Bize henüz gelen bir mesaj veya bilgi de yokGörev yaptığım ilden farklı bir ildeyim. Bankamatikten seçim görev ücretini çekmeye çalışıyorum. 2 farklı ATM denememe rağmen SMS gelmedi. Sebebini bilen var mı?
hesabınıza para yattığına dair bilgilendirme geldi mi?Görev yaptığım ilden farklı bir ildeyim. Bankamatikten seçim görev ücretini çekmeye çalışıyorum. 2 farklı ATM denememe rağmen SMS gelmedi. Sebebini bilen var mı?
Tüm halkbank şubeleri diyorsa normalde il fark etmemesi lazım hocam ama sistemden kaynaklı bir sorun olabilir.Sayin *** *** , *** ILCE SECIM KURULU BASKANLIGI tarafindan gonderilen paranizi tum Halkbank subelerinden 20.06.2023-20.09.2023 tarih araliginda cekebilirsiniz.
Şeklinde SMS gelmisti.........
Sayin *** *** , *** ILCE SECIM KURULU BASKANLIGI tarafindan gonderilen paranizi tum Halkbank subelerinden 20.06.2023-20.09.2023 tarih araliginda cekebilirsiniz.
Şeklinde SMS gelmisti.........
Hangi göreve Ne kadar yattı Hocam? Ayrıca hesabı olanların bankaya gitmesi gerekiyor mu, hesapta gözüküyor mu?Ben subeden gidip aldim elden
Sms geldi, ama atmde sadece 2.tur ucreti görünüyordu
sebebini sordum ilk tur kusuratli diye dediler
kisacasi iceren cektim
Ben de aynen bunu yaşadım. Ayrıca önümden 2-3 kişi 1 dakika bile sürmeden çekti harcadı bile ?Bizede okul idaresi pazartesiden itibaren bir halkbank atm ye gidin tckimlik no ile para cekmeye tiklayin oradan telefonunuza kod gelecek dediler. Bende iki gundur yapiyorum. Atm evime cok yakin cünkü. Gidip gelip deniyorum beni de cep telefonuna kod gelecek diye bekletiyor. Kod gelmiyor. İslemi kapatiyor iptal ediyor
Hocam öyle sms gelmiyor. Size direkt Halk bankasından kod ile beraber bir sms gelirse bankamatikten gidip çekebilirsiniz. Herkese gelen sıradan sms geldi ise şubedeb sıra alıp çekecekesiniz.Görev yaptığım ilden farklı bir ildeyim. Bankamatikten seçim görev ücretini çekmeye çalışıyorum. 2 farklı ATM denememe rağmen SMS gelmedi. Sebebini bilen var mı?
hesaba gecmiyor illaki şubeye gidilecek malesef 2090tl toplamda ödendiHangi göreve Ne kadar yattı Hocam? Ayrıca hesabı olanların bankaya gitmesi gerekiyor mu, hesapta gözüküyor mu?
Bugün şubeye gittim, yatmamış bana hâlâ. Herkese yatmış olması gerekmiyor mu?