mamostecelal' Alıntı:fatih teknoloji kullanım kursunu nerden açıyoz hocam bir türlü açamadım nasıl kombinasyondur anlamadım gitti
mamostecelal' Alıntı:fatih teknoloji kullanım kursunu nerden açıyoz hocam bir türlü açamadım nasıl kombinasyondur anlamadım gitti
1- mesleki teknik eğitim bünyesinde bir okulda çalışmadığınız sürece 4. onay red gelirjoomlaci' Alıntı:arkadaşlar bişey sormak istiyorum.
şimdi teknik eğitim mezunu ancak anadolu lisesinde çalışan bir btr olarak ben mesleki teknik eğitim bünyesinde açılan hizmet içi eğitimlere(örneğin asp-php ja vs eğitimlere) katılabilir miyim. bir de fatih eğitmeni olabilmek için yani öğretmenlere fatih projesi ve akıllı tahta seminerleri verebilmek için hangi hizmetiçi eğitimi almış olmamız lazım...
omd' Alıntı:yıl : 2014
ay: tek tek bakılacak
birim: öğretmen geliştirme
tür: merkezi
olarak seçip aratmanız lazım. Yoksa boş gelir.
zzeytinci' Alıntı:omd' Alıntı:yıl : 2014
ay: tek tek bakılacak
birim: öğretmen geliştirme
tür: merkezi
olarak seçip aratmanız lazım. Yoksa boş gelir.
Ay ay seçmek gerekmiyor. Ay listesinin en başındaki seçenek boş bir satır, eğer onu seçerseniz bütün aylar görünür.
bt_volkanhoca' Alıntı:Arkadaşlar ocak ve şubat aylarındaki eğitimlere başvuru yapamıyoruz, başvuru süresi çoktan bitmiş. Peki bu eğitimleri başvuru süresi bittikten sonra mebbisde görünür duruma getirmelerinin anlamı nedir? :-1:
klebsiella' Alıntı:Arkadaşlar 2014 yılı için kaç kez başvuru yapabiliyoruz? : toplamda: şubat,mart,nisan,mayıs,haziran, temmuz ve agustos için?
omd' Alıntı:klebsiella' Alıntı:Arkadaşlar 2014 yılı için kaç kez başvuru yapabiliyoruz? : toplamda: şubat,mart,nisan,mayıs,haziran, temmuz ve agustos için?
Merkezi hielerde bir yılda 5 başvuru yapabilirsiniz ve bunlardan en fazla 1 tanesine seçilebilirsiniz. Diğerlerine otomatik olarak 4. onay red gelir. Bu sayılara resen alınan eğitimler dahil değildir.
aynenbadi' Alıntı:çıkarsa gitmek zorundamıyız arkadaşlar?