turboaga' Alıntı:Çözüm ekran kartınız ati ise değiştireceksiniz. Bu kadar...
o.eyuboglu' Alıntı:Arkadaşlar ben de lab.da öğrenci bilgisayarlarında explorerın eski sürümlerinde bu hatayla karşılaştım ( 6 ve 7 sürümlerinde)... 8 sürümünü yüklediğimde sorun çözüldü, bilginize...
aynı şeyle biz de karşılaştık bugün..botett' Alıntı:Arkadaşlar özellikle google da arama yapmak isterken bir karakter yazar yazmaz tarayıcı kapanıyor. Combo fix ile tarattım ama kısa bir süre sonra aynı hatayla karşılaştım. Programı tekrar yükledik sorun devam ediyor... Önerisi olan var mı...
aa eveet, hatırlattığın için teşekkürler.. nasıl olsa önemli bi hata değil, göstermese de olur windows.glrh88' Alıntı:Bilgisayarım/sağ tuş/özellikler/gelişmiş sekmesi/hata denetimi/hata denetimini devre dışı bırak.
botett' Alıntı:Arkadaşlar özellikle google da arama yapmak isterken bir karakter yazar yazmaz tarayıcı kapanıyor. Combo fix ile tarattım ama kısa bir süre sonra aynı hatayla karşılaştım. Programı tekrar yükledik sorun devam ediyor... Önerisi olan var mı...
Diyavol' Alıntı:botett' Alıntı:Arkadaşlar özellikle google da arama yapmak isterken bir karakter yazar yazmaz tarayıcı kapanıyor. Combo fix ile tarattım ama kısa bir süre sonra aynı hatayla karşılaştım. Programı tekrar yükledik sorun devam ediyor... Önerisi olan var mı...
Arkadaşlar bu konuda biraz araştırma yaptım genelde virüs ile ilgili olduğu söyleniyor. yaptığım araştırmaları word formatında toparladım. belki şinizi görür
Valla hocam bende yazıyı okuduktan sonra olduğu aldım . format zaten çözüm değil orası ayrı mesele; ama yazıda işime yarayan kısımlarda olmadı değilmanhem' Alıntı:Diyavol' Alıntı:botett' Alıntı:Arkadaşlar özellikle google da arama yapmak isterken bir karakter yazar yazmaz tarayıcı kapanıyor. Combo fix ile tarattım ama kısa bir süre sonra aynı hatayla karşılaştım. Programı tekrar yükledik sorun devam ediyor... Önerisi olan var mı...
Arkadaşlar bu konuda biraz araştırma yaptım genelde virüs ile ilgili olduğu söyleniyor. yaptığım araştırmaları word formatında toparladım. belki şinizi görür
"bence uğraşma tek çözüm formatla gitsin"
diyor sonunda işte format işe yaramıyor çünkü virüs ya da solucan ne ise ağda var
glrh88' Alıntı:Arkadaşlar aynı sorun bizim labdaki bilgisayarlarda da yaşandı. Çözümünü ben şöyle buldum;
Bilgisayarım/sağ tuş/özellikler/gelişmiş sekmesi/hata denetimi/hata denetimini devre dışı bırak
ben bu şekilde kurtuldum sorundan. kolay gelsin.
VaVgibi' Alıntı:bugün bizim labda da bu sorun oluştu.kesin çözüm bulan var mı