Yeni Müdür Dersine Girmemi İstiyor.

Kodla Büyü
Sonuç ne acaba, derslere giriyor musunuz? Ben sizin yerinizde olsaydım derslere girerdim ama haftada 2 saat ek dersi elden alırdım.
 
İl dışı ile geldiğim bir Anadolu Lisesi'nde ET'lere imaj yüklemeyi ders bitiminde yapardım..Yani 15:40-17:00 arası.. Gün olurdu Okul Müdürüyle birlikte okulu kapatır çıkardık.. Sonraları Müdür Bey işten kaçmadığımı görünce artık bana karışmaz oldu.. Hastane işlerimde sevk almadan 1 saatliğine izin alıp çıkıyordum.. Bazen de okula geç gelirdim..İdare ederdi.. Bu işler karşılıklı hocam.. 2 saat ders sizi yormaz diye düşünüyorum.. Gerek yok ortamınızı germeye.. Şahsi fikrimdir, katılmayan elbette olabilir..
 
Uygun bir dilde anlatman uygun olacaktır hocam. Derste öğrenciyle ilgili birtakım olaylar çıkarsa baş çarpma, kanama vs. 3 yıl yaşlanırsın. Çağla mağla herkes dersine dağıla.
 
iki saat insanı yormaz ama bu karşılıklı idare edilebilecek bir durum değil ortada öğrenci var ders esnasında meydana gelebilecek olumsuz bir durumda ikinizin de sorumlu tutulacağınızı ve savunması olmadığını da bilmek lazım. Mesela meslek liselerinde aynı sınıfı gruplara ayırırsınız aynı ders farklı sınıflarda farklı öğretmenlerce işlenir. dersi 2 grup yapıp sırayla derse girilebilir(bazı okullarda yapıldığını biliyorum) ben şahsen yıllardır hiç yapmadım.Bir öğretmen bir sebeple okula gelmemişse yapıyoruz onda da zaten o arkadaşın okulda olmadığı belli. Acemilik dönemimizde grup yapmış müdür dersin birini benim yanıma yazmış kendini koca sene ek ders aldı. Ben çok sinirlenmiştim şükür ders anında sıkıntı çıkmadı. Olmaz olmaz hocam bir gün bir sıkıntı olur kimseye derdini anlatamazsın müdürün de sıkıntı çıktığında seni satmayacağı da kesin değil bir bakarsın sen derse girmek istemiş oluverirsin. Daha önce ufak da olsa yaşadığım tecrübelerim var müdürün biri bir şey istemişti bir gün ben işim olmamasına rağmen yaptım öğleden sonra sıkıntı olmuş başka bir öğretmen arkadaş ilgileniyormuş meğer mesele ile müdüre sormuşlar ben bilmem o kendi kendine yaptı bir şeyler demiş kavga ediyorduk az daha arkadaşla. Kırıp dökmeden çözmek istiyorsan hocam toplantınız falan olduğunuzda müsait olursam ilgilenebilirim ama her hafta o sorumluluğu alamam de çık işinden.
 
Asla girmem... Dik durmadikca ezerler, zaten karsilikli anlasacagin biri olsa tanimadan etmeden böyle bir şey istemez
 
Doğru olan da yapılması gereken de derse girmemektir. Dersi sana versin müdür o zaman en mantıklısı o
 
Dersi isteyin hocam. Volkan hocam doğru söylemiş. Kesin ve net çözüm.
Vermezse sizden iyisi yok. Hem müdürü de çözmüş olursunuz.
 
sosyal etkinlikten öğretmene ücret veriyor, Bt dersinden kendisi ücret alıyor seni istismar ediyor... Formatörlükte derse giriş saati önemli değil önemli olan sosyal etkinlik dersinin boş geçip geçmediği..... sosyal etkilik dersi öğretmene rağmen boş geçiyorsa sosyal etkinliği alsın derse girmesin ya da sosyal etkilik öğretmenine aynı teklifi yapsın...
 
Müdürüm girerim de ama elden o 2 saatin ücretini alırım .Yada müdürüm girerim ama haftada 2 gün erken çıkar eve giderim de bakalım ne diyecek.Mudurluk artık padisahlik değil ki
 
Geri
Üst