Zoomda toplantı ekranında more >disconnect audio>join audio>call over internet adımlarına tıklayınca düzeliyor demişti arkadaşlar. Deneyin bi hocam.merhaba arkadaşlar bakanlığın yeni dağıttığı tabletlerden birinde öğrenci zoomdan bağlandığında sesinin karşı tarafa gitmediğini belirtti sıkıntının kaynağı nedir bilen varmı?
Aidata tablet hocamGeneral mobile tablet ise
Degerli müsterimiz,
Öncelikle tabletiniz üzerinden;
Ayarlar - Sistem - Gelismis - Sistem Güncellemeleri bölümünden Wifi agina bagli bir sekilde güncellemenizi yaptiktan sonra.
Tekrar Ayarlar - Sistem - Gelismis - Tüm verileri sifirla secenegi ile tabletinizi sifirlayarak test etmenizi rica ederiz.
Sorun devam ederse Menü - Ses Kaydedici - Kaydet - Durdur islemini yaptiginiz zaman sorun düzelecektir.
Dediğimi aidata tablet için demişlerdi.Aidata tablet hocam
Hocam aynı yolu biz de denedik bir miktar duzeldi ama yeterli gelmedi.sorun kesin donanımsal mıydı tam anlamadım sizin sorununuzu ama. BU sorun yazılımsal ,bi şey yok zoom üzerinden düzeltiliyor.Nasıl?
1.zoom programını kurduktan sonra giriş yapmadan, yukarıda ayarlar var, orada, meeting bölümü olması lazım, orada "USED SOUND..." DİYE bi şey vardı, onu aktif edin.
2.adım da zoom içinden sesi ayarlar voice unmuted i muted yapacaksınız.
5-6 tane kişi getirdi bu iki hafta içinde hallettim bu şekilde.
tam cevap yazacaktım sorun çözülmüş.. Aynı sorundan bugün 3 tablet eve getirdim birazdan bakacam..Güncelledik tableti şimdilik düzeldi