Hocam bana mail geldi adresimi istediler bende yazdım ama ses yok.Yoksa fos mu çıkıt?kubish' Alıntı:1. kitabı arkadaşa aldımı acaba.
Adresinizi AldıkMEMEK' Alıntı:Hocam bana mail geldi adresimi istediler bende yazdım ama ses yok.Yoksa fos mu çıkıt?kubish' Alıntı:1. kitabı arkadaşa aldımı acaba.
İş yoğunluğufuatdagdelen' Alıntı:Kitaptan ayrılmak zor oldu sanırım
ilginiz için teş. uzun zamandır düşünüyordum ama elim değmemişti. değiştirdim.fatihpc' Alıntı:hocam sitenin adres satırı için iconunu ayarlasanız iyi olur. Joomla sırıtıyor.
İlgin için tşk ederim hocam...vezir101' Alıntı:Adresinizi AldıkMEMEK' Alıntı:Hocam bana mail geldi adresimi istediler bende yazdım ama ses yok.Yoksa fos mu çıkıt?kubish' Alıntı:1. kitabı arkadaşa aldımı acaba.
Kitap şuan elimde pazartesi hemenen kargoluyorum.
Gecikme için çok özür.
Doğru söze ne denir kiDaMieN' Alıntı:Başlık değiştirilirse iyi olur zira yorum yapan herkes kitap kazanmıyor, kazanma şansı elde ediyor...
Şubat ayında kazanmış olduğunuz C# ile ASP.net Kitabınız kargoya verilmiştir. Kargo detayları mailinize gönderilecektir.MEMEK' Alıntı:Hocam bana mail geldi adresimi istediler bende yazdım ama ses yok.Yoksa fos mu çıkıt?kubish' Alıntı:1. kitabı arkadaşa aldımı acaba.