ÇABUK ÇABUK ÇABUK #desteklemekursundabilisimolmali

Kodla Büyü
bu iş düzeltilmezse herkes btr den istifa etsin tahtalara imaj falan atmasın. tahtalar TAHTA olarak kalsın

toplam 1900 mu olmuş anlamadım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atanamayan boteciler atiyor o tiwiti de face grubundan, bosverelim kapansin kurslar, alinsin dersler elimizden.

Bakan müsteşarına attım az önce

Ekli dosyalar

• twit.jpg
    twit.jpg
    33.3 KB · Görüntüleme: 434
Gerçekten bu kursları açmak isterken öğretme aşkı, idealistlik mi var, yoksa para kaynaklı bir çaba mı?

Gerçek şu ki kurslara kodlama daha önem veriyorum çünkü istekli öğrenciler olduğunda tadından yenilmiyor dersin

ay51' Alıntı:
Gerçekten bu kursları açmak isterken öğretme aşkı, idealistlik mi var, yoksa para kaynaklı bir çaba mı?

Ekonomik olarak tatmin olmadığınız hiçbir işte sadece meslek aşkı yeterli olmaz.
Unuttunuz galiba kurslar ilk açıldığında ders ücreti normal ekders ile aynıydı. Bunun sonucunda birçok kişi "ben bu paraya haftasonu çalışmam" dediği için bakanlık %100 zam yaptı.
Demek ki işin maddi boyutu da önemli. Uzun lafın kısası "önce can sonra canan".

ay51' Alıntı:
Senin derdin ne ki öğretmen olarak kalmak isteyen zümremin hevesini kırmaya çalışıyosun. Btr senin olsun.

BBNET
Geri