Çakırkeyf Norm Uygulamalarına Güzel Bir Örnek...

Kodla Büyü
formyfriends' Alıntı:
hiç bir müdür seçmeli derse göre norm belirleyemez bu zaman da ama öncesınde haziranda bir karar alsaydı ekstra bir karar öğretmenler kurulu o zaman girerdi ki bunu kımse yapmamıstır seçmeliye göre norm olmaz. bence gerekli suç duyurusunda bulunan.

gerekli suç duyurusunca bulunacağım hcm, seçmeli derse göre norm belirleyemez derken neyi kastettiniz?

hcm 28-29 hazıranda normlar gırıldı ve burada mudurler secmelı derslere göre mesela bız busene bılısımı secerız ve 10 saat ders olur deyıp normu 1 yazamaz cunku ne secılecegı bellı degıl ama oncesınde bır karar alınmıs olsa o zaman olurdu. diyelımkı mudur o zamanda zeka oyunları matematık uygulamaları resım gıbı dallarda da norm yazar ya secılmezse ya baska dal secılırse o yuzden norm ısı bıttı bu tarıh ıtıbarı ıle

formyfriends' Alıntı:
hcm 28-29 hazıranda normlar gırıldı ve burada mudurler secmelı derslere göre mesela bız busene bılısımı secerız ve 10 saat ders olur deyıp normu 1 yazamaz cunku ne secılecegı bellı degıl ama oncesınde bır karar alınmıs olsa o zaman olurdu. diyelımkı mudur o zamanda zeka oyunları matematık uygulamaları resım gıbı dallarda da norm yazar ya secılmezse ya baska dal secılırse o yuzden norm ısı bıttı bu tarıh ıtıbarı ıle

haklısınız tabiiki öyle ama geçen sene ders seçilmemesine rağmen norm gösterildi şimdi hiçbir karar yokken ortada norm sıfırlandı. tamamen keyfi ve art niyetli bir karar. gelecek sene formatör görevlendirmelerinde sorun olur mu acaba?

lion26' Alıntı:
bu seçmeli ders olayı yüzünden normlarla istedikleri gibi oynuyorlar.ellerinde oyuncak olduk.bana sürekli norm fazlası diyen idare.ben tayin isterim deyince norm fazlasını düzeltmek istedi.ben norm fazlası kalmak istedim.bu kadar olmaz ama artık ya.meb'in şamar oğlanı olduk iyice.derdimiz anlatacak kimselerde yok.off ki ne of.

aynen tamamen dediklerinize katılıyorum ben de, sizinle işleri bitince normu kapatıp ekmeğimizle oynuyorlar resmen, benim okula yaptıklarıma acıyorum vallaha, bu kadar uğraş sonunda beyefendilerin parmaklarının ucuna bakıyoruz nerde çalışacağız acaba diye bu sene.

Geri