ozkantas19
Site Gezgini
arkadaşlar dynedi kurdum ama sürekli geçersiz şifre diyo çalışır bir dyned klasörü yollayabilirseniz sevinirim.
bütün siteyi inceedim ama yok bu linklerde ki dosyalar gitmiş bakmıştım zatenpoet2626' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/calisan_dyned_in__program_files_icindeki_dyned_klasorunun_icerigini_paylasalim_____-t13541.html
artık 36 saaat olduozkantas19' Alıntı:24 saat oldu konuyu açalı bir allahın kuluda allah rızası için bi dyned klasörü yollamadı tüm forum arkadaşlara teşekkürler..
:+1: :+1:ozkantas19' Alıntı:kullanılmakta olan bir dyned klasörü program files içinden siteye yüklenmesini rica ediyorum arkadaşlar.
erzurumda görev yapmıyorun hocam ama ilginiz için teşşekkür ederim ederim cd yollamak yerine program files ta ki dyned klasörünü siteye yüklemenizi rica etsem.fjunior' Alıntı:Hocam geçen yıl mayıs ayında Erzurum'da dyned seminerine ilinizden katılan arkadaş kimse onda orjinal cd'si vardır. O gayet güzel çalışyor. Kurarken güncellemeleri yapmanız yeterli. Gene olmazsa adresini ver cd göndereyim kargoyla...
fikriye hocam benim ömrümü yedi bilefikriye' Alıntı:Bu Dyned (dined)ömrümüzü yiyeceğe benziyor..... :x
Sabır sabır nereye kadar?