Hocam hayırlı olsun. Siz meslek lisesinde idiniz değil mi şimdi fen lisesine mi geçtiniz kadrolu olarak.Bu durumda benim aklıma şu geldi açıkçası; okul istedi, ilden bakanlığa gitti ama oraya gelmek isteyen birisi sonradan karar verdi ve araya başkalarını sokarak iptal ettirdi sizin atamayı. Yıl içinde görevlendirme birisi gelirse olay öyle olmuş diye düşünürüm. Seneye o kişi oraya tayin olur. Görevlendirme oluyor mu bilmiyorum proje okullarına ama aklıma gelen tek şey o. (Gerçi başka okuldan bir bilişim öğretmeni geliyor derslere demişlerdi. Görevlendirme oluyor sanırım.) Ben bu yıl kasım ayı gibi geçsem mi diye düşündüm proje okuluna. Proje okullarındaki arkadaşlarımla görüştüm ve öğretmenlikten zevk alıyoruz gerçekten. Aldığını veren hatta şu konuyu işleyeceğiz dediğimde haftaya onu çalışmış öğrenciler oluyor. 34 kişi ile 17 takım kurdum projeler için onlara çalışıyoruz dediler. Ara tatilde açık olan fen lisesine gittim müdür bey ile görüştük. Hocam 2 yıldır öğretmen arıyorum gelmek istemedi bilişimciler. Sen kendin gönüllü geldin ben çalışmak isterim sizinle dedi. Mayısta bayram sonrası gittim dilekçeyi verdim ve iki hafta evvel kararname geldi, geçen hafta içinde ilişik keserek başladım yeni okulda. Şu an heyecan içinde bekliyorum eylül ayını. Okul ve il tamam dedikten sonra bakanlıktan dönmesi aklıma başka şeyler getirmedi değil ama hayırlısı inşallah.
Ben hep dua ettim; Allah'ım eğer bu iş benim için hayırlı değilse başka birisi araya girsin ve hakkımda hayırlı olan olsun dedim. Belki sizin içinde hayırlısı bu şekildedir.
Öyle olduğunu duydum. Bir ildeki proje okulu bir ildeki öğretmeni istiyoruz diyebiliyormuş. Bu durumda bakanlık ne der onu bilemiyorum.