Çanakkale Zaferi introsu

Kodla Büyü

jiyan054

Site Gezgini
Öncelikle index.htm sayfasında yer alan
<a href="index.php" target="_parent">SİTEYE GİRİŞ </a> index.php kısmına kendi sitenizin giriş sayfasını yazın. Daha sonra introyu sunucu atın.
www.kamanatml.k12.tr bu benim yapmış olduğum örnek. Burdan introya bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Çanakkale'de okuyanlar bilir Çanakkale çok ayrı bi yerdir..18 Martlar Çanakkale'de çok daha anlamlıdır, güzeldir... Yarı Çanakkaleli olarak söylüyorum ki hocam emeğinize sağlık çok güzel olmuş.

miracle1985' Alıntı:
Çanakkale'de okuyanlar bilir Çanakkale çok ayrı bi yerdir..18 Martlar Çanakkale'de çok daha anlamlıdır, güzeldir... Yarı Çanakkaleli olarak söylüyorum ki hocam emeğinize sağlık çok güzel olmuş.

yaşadığımız en güzel, en anlamlı şehir: ÇANAKKALE....

bazen boteli olduğuma üzülüyorum ama Çanakkale de okumuş olmam bana teselli veriyor ;)

nurhayat' Alıntı:
miracle1985' Alıntı:

yaşadığımız en güzel, en anlamlı şehir: ÇANAKKALE....

bazen boteli olduğuma üzülüyorum ama Çanakkale de okumuş olmam bana teselli veriyor ;)
ne mutlu bunu idrak edebilene..

Çanakkale 'de Seyit Onbaşı heykelciği satanlara sordum "bu kim ? " diye.. aldığım cevap "bilmiyorum " oldu..
şehitliğe giderken sağ sollu binalarda truva atı mozaiklerimi dikkatimi çekti... nedense 1 tane bile abide vs mozaiği göremedim..
savaş alanındaki tarlalardan her yağmurdan sonra birçok ismsiz şehidin kemiği çıkıyor toprak üstünee.. malesef "tarlamız elimizden alınır .. oraya anıt yapılır" diye kimseye haber edilmiyor ve kemikler başka yerlere dere yataklarına gömülüyor..

1994 yılında çıkan büyük yangın öncesinde orası malesef açık hava meyhanesi gibi kullanılıyordu.. (şimdilerde de pek farklı değilMİŞ).. ve o yangında bir çok yabancı uyruklu kadın kurtarılmış (turist değil..) ..

ahhh ahh keşke bütün milletimiz anlayabilse Çanakkele'yi..

Daha önce bbnette paylaşan oldumu hatırlamıyorum bu introyu. Bende geçen sene bi yerden indirip kullanmıştım. Paylaşmak dışında herhangi bir emeğim olmadı, 18 Mart Çanakkale zaferi öncesi okul sitelerinizde kullanabilrsiniz diye paylaşmak istedim.

teşekkür ettik hocam. Çok güzel bir çalışma olmuş. Bunu joomla sitede kullanabiliyor muyuz acaba?

Gerçekten çok güzel bir intro olmuş, çoook teşekkürler.. Fakat şiir metninin akışıyla ses bi yerden sonra kopuyor. Tam anlamıyla eş zamanlı olsaymış çok daha güzel olurmuş. Tekrar teşekkürler.

çok beğendim yarın siteyi güncelleyip muhakkak kullanıcam...teşekkürler...

Geri