Çanakkale Zaferi introsu

Kodla Büyü
çok güzel olmuş hocam teşekkürler gerçekten.
birde ricam olacaktı acaba joomlada yapan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı asnlatabilirle mi nasıl yaptıklarını?

Bunu videoya nasıl dönüştürebilirim. Flash player, swf2avi, totola video convertor, daniusoft programlarını kullanmama rağmen dönüştüremedim. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı...

Hocam bunu siteye aktardığımızda ilk önce bu görünüyor ama siteye git tıkladığımda kendi siteme gitmiyor ve şöyle hata veriyor"The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." Nedeni ne acaba? 2 tane index olduğu için mi?:)

istbilg34' Alıntı:
Hocam bunu siteye aktardığımızda ilk önce bu görünüyor ama siteye git tıkladığımda kendi siteme gitmiyor ve şöyle hata veriyor"The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." Nedeni ne acaba? 2 tane index olduğu için mi?:)
bende h,ç görünmüyor hocam,nasıl aktardınız siz? klasör halin de mi yoksa ayrı ayrı mı?

hocam index.htm ve flash dosyasını aktardım.siteye girince direk intro açılıyor ama siteye giriş tıkladığımda kendi siteme yönlenmiyor.?

Hocam çözdüm.Asıl index sayfamızı index1.html olarak kaydediyoruz. Site açılırken index.htm intro ile açılıyor.İntronun siteye giriş kısmınada kendi sitemizi yani index1.html yi yönlendiriyoruz açılıyor..

Çok güzel oldu.

http://www.gal09.meb.k12.tr

teşekkür ediyorum paylaşımınız için.

Yarınki çanakkale programı için bu intronun videoya dönüştürülmüş haline ihtiyacım var, yardımcı olabilirmisiniz.

istbilg34' Alıntı:
Hocam çözdüm.Asıl index sayfamızı index1.html olarak kaydediyoruz. Site açılırken index.htm intro ile açılıyor.İntronun siteye giriş kısmınada kendi sitemizi yani index1.html yi yönlendiriyoruz açılıyor..
evet mantıklı deneyelim,uzantıları aynı sanıodum bende:)

istbilg34' Alıntı:
sanırım sizin sitede index.html sayfası vardı, üzerine yazmış.

istbilg34' Alıntı:
hocam index.htm ve flash dosyasını aktardım.siteye girince direk intro açılıyor ama siteye giriş tıkladığımda kendi siteme yönlenmiyor.?
siteye giriş linkine kendi sitenizde giriş sayfasının adını yazmalısınız. İlk mesajda belirttim orayı okuyabilirsiniz.

<a href="sitenizin giriş sayfası">Siteye Giriş</a> bu satırı düzenlemeniz gerekiyor.

Geri