Çileden Çıktım

Kodla Büyü
Programlayan' Alıntı:
her_dem hocam Müdür 2 haftadır yurtdışındaydı. Buraya geldiğinde birkaç gün okula gelmedi. Dilekçe vermeden önce ben telefonla kendisini arayarak hocam artık yapacak birşeyim kalmadı dilekçe vereceğim dedim ve "ver" dedi.
O, kendisine dilekçe vereceğimi sanmış o yüzden ver demiş.

Program konusuna gelince kiminin düzgün kiminin bozuk, ama ekseri yarım gün herkesin boşluğu var.

Ben de buna dayanarak merkezden gidip geldiğimi ve sağlık refakati için yarım günümün boşaltılmasını istediğim bir dilekçe yazdım.

Biraz sonra verip sonucunu bekleyeceğim.

hocam senin plannın düzeltilemiyecek bir yanı yok okuldaki diğer öğretmenlerin planları belki bozuk olabilir ancak sizinki düzenli olmalı. düzenli yapılmasını engelleyen bir durum yok sonuçta.

arkadaş senin mdr. yrd. bilmemneliği yüzünden olan olay bu. senin en doğal haklarını olması gerektiği gibi yapmayıp işi yokuşa süren sonra da müdüre fit fit veren insan benzeri varlık.

kardeşim öncelikle dik dur, yaptığın şey senin hakkını aramandır. kimse senin hakkın olanı senden alamaz. gerekirse herşey resmi olsun ne olur. ders programın içinde dilekçe ver, sendika üyesi ol ve sendikadan bin tepelerine, ve şu ana kadar olan tüm yazışmalarını tut ve yapılan uygulamaların belgelerini de sakla yarın mobbing uygulandığına dair dava bile açarsın.

okula giderken şunu onları rahatsız ettiğini, babalarının çiftliği gibi iş yapamayacaklaını onlara gösterdiğini ve seni ezemeyeceklerini onların gözüne gözüne soktuğunu bilerek git.

eğer müdürün adam gibi adamsa konuşulabilecek biriyse uygun bir gün konuş, ama konusulacak kadar adamsa.

Geri