Çizgi Tagem davası karara bağlandı

Kodla Büyü
Hocam geçmiş olsun. Fakat kalp bir kere kırıldı, o kadar hizmet ettiniz neyle suçlandınız... İnşa'Allah sizler gibi kişiler hizmetlerine dur durak bilmeden devam ederler.
Bir arkadaş sormuş temyize gidilir mi diye kurum avukatları büyük ihtimal temyiz yoluna başvurur. Fakat temyizde de Niyazi Hocamızı haklı bulacaktır mahkeme.

alınan karar bilişim teknolojilerinin makus kaderi ve sizin için hayırlı olsun.

Hocam geçmiş olsun , karar lehinize bile olsa Çizgi-Tagem'i kapatacağınızı söylemiştiniz... Hala aynı düşüncede misiniz acaba ?

çok sevindim yaa:) bişeyler için hala ümit var demek ki. emeğiniz ödenmez hocam

Re: Ynt: Çizgi Tagem davası karara bağlandı

Niyazi bey adalet yerini bulmuş geçmiş olsun.

sugibi' Alıntı:
Birkaç gündür katıldığım eğitimde Materyal Paylaşımı, Uzaktan Eğitim, Senkron Eğitim, LMS derken aklıma sürekli Çizgi geliyor. Gerçekten hakkınız ödenmez. Odamın her yeri sizin çalışmalarınızla dolu, kitaplarınız kitaplığımda, sağladığınız Materyalleri ve Sanal Sınıfları kullandık, branşımızın sıkıntılı günlerinde her türlü desteği sizlerden gördük. Sizden Misliyle bir özrün dilenmesi temennisiyle...Geçmiş olsun Niyazi bey.
arakadışım aynen özetlemiş geçmiş olsun hocam...

Yanlışın neresinden dönülse kardır bizim için. Hak yerini buldu umarım eski şevkinizle tagem eğitimlerine devam edersiniz. Tebrik ederim. Hayırlısı olsun.

Mesaj yazan ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim. "Acaba tekrar açacak mısınız?" şeklinde soru soran arkadaşların aşağıdaki paragrafı okumalarını dilerim.

Son beş yılda yüzlerce cahil, cahil olduğunun farkında olmayan ama her konuda bir fikri olan, okumayan, yazmayan ve öğrenmeyen insanlarla uğraşmak beni yıktı; tüketti artık. Sıradan insanları bırakın, çok yakın bazı arkadaşlarımın bile ilerlemek, daha başarılı olmak, bir şeyleri gerçekleştirebilmek için ne kadar çalışmak gerektiğini zihinlerinde canlandıramadıklarını görmek içimi acıtıyor. Örneğin: “Mesleki Yeterlilik Kurumu sınav ve belgelendirme süreçlerinde 2 yılda 4,500′den fazla sayfa yazı yazdık. Üstelik bunlar taslaklar da değil, Resmi Gazetede yayınlanan meslek standartları, yeterlilikler vb.” deyince nasıl bir iş yükünden bahsettiğimizi insanlar hayal dahi edemiyorlar. Bir meslek edinmek için ne kadar çalışmak gerektiğini gençlerimiz anlamıyorlar. Hasbelkader okullarından mezun olduklarında her şeyi öğrendik zannediyorlar; mesleklerine dair internet ortamında yüz binlerce sayfa bilgi olduğu halde bunları açıp okumuyorlar, yazmayı hiç bilmiyorlar. 1990′ların sanal bebeklerine benzer kullanılan Çin’in çöpleri tabletleri, bilgisayar sanıp eğitim aracı olarak çocuklarımıza satın aldık. 140 karaktere hayatı sığdırıp bununla da övünen, “bir tıkla” bir şeyleri paylaşarak bunu emek zanneden bir toplum yarattık biz; vahşi kapitalizm empoze ettiği tüketim toplumu.

İşte bu sebepler ile Çizgi Tagem’i kapatacağım. Evet ben suçluyum; bir eğitim kurumu kurdum ve insanları eğitmek istedim. Ama başarısız oldum. Cezama razıyım.

Ben 55 yaşındayım ve hasbelkader 35 senedir bu sektörün içindeyim. Ne dediysem yapmışımdır. Kimse aksini söylemez, hatta bu sebeple "Çatlak", "Deli Niyazi" şeklinde lâkablar da takılmıştır bana. Çizgi Tagem kapandı! Son 5 yılda binlerce gence, belki bir miktar bilişim öğretmenine ve öğretim görevlisine yardımı oldu ise ne güzel. Çok daha güçlü, çok daha toplumun sarılabileceği bir proje olmaması halinde geri gelmeyeceğim. Umarım başarabilirim. İnşallah o inancım kaybolmamıştır.

Niyazi Bey öncelikle geçmiş olsun. Ülkenin iş güzarlarıyla, işine çomak soktuğunuz adamların devlet içindeki yalamalarıyla olan mücadeleniz lehinize sonuçlanmış. Fakat yapmak istedikleri sizi bu dava ile mahkum etmek değil, Çizgi Tagem ve onun E-kampüs eğitimlerinin önüne geçmektir. İzin verecek misiniz? Matbaayı yasaklayana kızıp matbaadan vazgeçmemek lazım. Sizin gibi insanlara bu ülkenin ihtiyacı var vazgeçmeyelim lütfen.

Bugunlerde aldığım en sevindirici haberlerden bir tanesi. Büyük geçmiş olsun... Eğitime verdiğiniz katkılardan dolayı Teşekkür ederiz Niyazi Bey...

Niyazi SARAL' Alıntı:
Ben 55 yaşındayım ve hasbelkader 35 senedir bu sektörün içindeyim. Ne dediysem yapmışımdır. Kimse aksini söylemez, hatta bu sebeple "Çatlak", "Deli Niyazi" şeklinde lâkablar da takılmıştır bana. Çizgi Tagem kapandı! Son 5 yılda binlerce gence, belki bir miktar bilişim öğretmenine ve öğretim görevlisine yardımı oldu ise ne güzel. Çok daha güçlü, çok daha toplumun sarılabileceği bir proje olmaması halinde geri gelmeyeceğim. Umarım başarabilirim. İnşallah o inancım kaybolmamıştır.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Sizin adınıza çok sevindim.
Ama kendi adıma üzüldüm(devam etmeme kararınız), üzerimizde emeğiniz çok fazla.
Her şey için teşekkür ederim kendi adıma.

Kişi kullar arasında nasıl biliniyorsa Allah katında da öyledir.
Siz merak etmeyin herkes sizi biliyor. İnşallah Allah katında da böyle. Kim zerre miskal bir iyilik yaparsa mükafatını görecek, kim zerre miskal kötülük yaparsa cezasını çekecektir. (Ayeti Kerime)
Yaptıklarınız karşılıksız değil bunu bilin.
Birkaç luzümsuzun yaptığı başınızı ağrıttı. Ama hak yerini buldu.

Geri