Çizgi Tagem - Yeni Eğitim Setleri

Kodla Büyü

BaRBaRYaN

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Herkese merhaba. bana gelen bir mail ile haberdar olduğum çizgi tagemin yeni eğitim setleri hakkında bilgisi olan varmı ?

12 DVD lik diğer set çok işimi gördü. Niyazi Hoca dan rica etsek bu setler için de BBNeT e özel bir kampanya yapabilir mi?

Böyle bir kampanya olsa benim gibi almayı düşüenen var mı?
...
http://market.cizgi.com.tr/
..
DVD Set 1 (8 DVD) - Bilişime Giriş ve Office
DVD Set 2 (8 DVD) - Bilgisayar Donanımı ve Ağ
DVD Set 3 (8 DVD) - Bilgisayar Mühendisliği

BaRBaRYaN' Alıntı:
Herkese merhaba. bana gelen bir mail ile haberdar olduğum çizgi tagemin yeni eğitim setleri hakkında bilgisi olan varmı ?

12 DVD lik diğer set çok işimi gördü. Niyazi Hoca dan rica etsek bu setler için de BBNeT e özel bir kampanya yapabilir mi?

Böyle bir kampanya olsa benim gibi almayı düşüenen var mı?
...
http://market.cizgi.com.tr/
..

İlginize teşekkürler. BBNet için bir kampanya yapılabilir tabi ki... İlgi gösterirse arkadaşlar demek ki ihtiyaç varmış şeklinde düşünebiliriz.

06Davut' Alıntı:
evet var haberim torrent sitesinde paylaşım yapmışlardı,
torrente gerek yok hocam. zaten dvd ve kutu parasına yolluyorlar. elimizin altında olmasında fayda var.

kampanya bekliyoruz.

Hızlıca düşünürsek maliyeti düşük ve kapsamı büyük olması gerekir bu kampanyanın diye düşünüyorum. Örneğin full setlerin yeni alınacak bir external HDD'ye yüklenerek gönderilmesi gibi... DVD'ler halinde göndermenin maliyeti çok oluyor. Üstelik zahmeti de inanılmaz. Bunu şu anda kampanya yapıyoruz zaten. 1 Temmuzdan itibaren fiyatlarımız DVD başına 29 TL. olacak.

1 ay önce 12 dvdlik eğitim seti almıştım. Daha vakit bulamadım ama yazın incelemeyi düşünüyorum. Bana göre fiyatlar da abartılı değil

Niyazi SARAL' Alıntı:
Hızlıca düşünürsek maliyeti düşük ve kapsamı büyük olması gerekir bu kampanyanın diye düşünüyorum. Örneğin full setlerin yeni alınacak bir external HDD'ye yüklenerek gönderilmesi gibi... DVD'ler halinde göndermenin maliyeti çok oluyor. Üstelik zahmeti de inanılmaz. Bunu şu anda kampanya yapıyoruz zaten. 1 Temmuzdan itibaren fiyatlarımız DVD başına 29 TL. olacak.

Örneğin tüm setlerin Silicon Power 1 TB diske yüklenmesi gibi mi Niyazi Bey...

Bu durumda fiyat ne olur...

Aliosman_eser' Alıntı:
Niyazi SARAL' Alıntı:

Olabilir. Bunun için ürün fiyatı + yükleme maliyeti gibi bir fiyat çıkar. Örneğin ürün fiyatı üstüne 20-30 TL gibi bir ek gelir. Tutar mı bilmem. İşe yarar mı bilmem. Ama şunu tekrarlamak isterim. " Çizgi Tagem DVD'lerinde yer alan içerik; tüm eğitimler, videolar ve teknik/teknolojik dokümanlar kopyalanabilir, dağıtılabilir veya internet ortamında koşulsuz paylaşılabilir. Referans gösterilmesi halinde müteşekkir oluruz."

Satın alan arkadaşlara ayrıca müteşekkiriz. Bizi desteklemelerinden çok memnunuz. Buradan topladığımız ücretleri yeni eğitimler geliştirmek için kullanıyoruz. Yeni setimizde örneğin CompTIA 220-801/802 A+ Training, Windows 8 Essential Training, Android App Development with Java Essential Training ve Sieguntur RMA Video bölümleri var. Kabaca 100 saat yeni video. Böylece 1,100 saate erişmiş olacağız.

Ama satın alanlardan bir ricamız var. Bu seti kendi sistemlerine yükledikten sonra birine hediye etsinler. Bir öğrenciye örneğin. Çok mutlu oluruz. Ayrıca Torrent sitelerine, eğitim platformlarına yüklenmesinden de çok memnunuz. Biz sadece ve sadece bu eğitimleri dağıtmaya çalışıyoruz.

Niyazi SARAL' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:
Niyazi SARAL' Alıntı:

Olabilir. Bunun için ürün fiyatı + yükleme maliyeti gibi bir fiyat çıkar. Örneğin ürün fiyatı üstüne 20-30 TL gibi bir ek gelir. Tutar mı bilmem. İşe yarar mı bilmem. Ama şunu tekrarlamak isterim. " Çizgi Tagem DVD'lerinde yer alan içerik; tüm eğitimler, videolar ve teknik/teknolojik dokümanlar kopyalanabilir, dağıtılabilir veya internet ortamında koşulsuz paylaşılabilir. Referans gösterilmesi halinde müteşekkir oluruz."

Satın alan arkadaşlara ayrıca müteşekkiriz. Bizi desteklemelerinden çok memnunuz. Buradan topladığımız ücretleri yeni eğitimler geliştirmek için kullanıyoruz. Yeni setimizde örneğin CompTIA 220-801/802 A+ Training, Windows 8 Essential Training, Android App Development with Java Essential Training ve Sieguntur RMA Video bölümleri var. Kabaca 100 saat yeni video. Böylece 1,100 saate erişmiş olacağız.

Ama satın alanlardan bir ricamız var. Bu seti kendi sistemlerine yükledikten sonra birine hediye etsinler. Bir öğrenciye örneğin. Çok mutlu oluruz. Ayrıca Torrent sitelerine, eğitim platformlarına yüklenmesinden de çok memnunuz. Biz sadece ve sadece bu eğitimleri dağıtmaya çalışıyoruz.
.
bende 12 dvd lik eğitim seti vardı. artık dersine girdiğim yaklaşık 50 öğrencimin de var :)

:
Niyazi SARAL' Alıntı:
Aliosman_eser' Alıntı:
Niyazi SARAL' Alıntı:

:alkis: :alkis: :alkis:

Bu setlere verilen ücret harcanan emeklerin yanında çok önemsiz bir rakam. Şimdiye kadar çizgi tagemin çıkardığı iki eğitim setini de almıştım. Bu yeni setleri görünce hemen sipariş verdim. Bu kadarcık katkım olmuş çok mu?

latcakir' Alıntı:
Bu setlere verilen ücret harcanan emeklerin yanında çok önemsiz bir rakam. Şimdiye kadar çizgi tagemin çıkardığı iki eğitim setini de almıştım. Bu yeni setleri görünce hemen sipariş verdim. Bu kadarcık katkım olmuş çok mu?

Teşekkür ederim dostlarım.

Çizgi TAGEM Eğitim Paketi (12 DVD)

Benim biraz kafam karıştı,Setlerin içerisinde ortak isimde dersler var bunların içerikleri birbirinden farklı mı yoksa aynı mı? Bir de bu tornavida hala satışta mı bi yerlerde o kadar muhabbeti geçti ki ben de alıcam bi tane ; )

Demise' Alıntı:

Benim biraz kafam karıştı,Setlerin içerisinde ortak isimde dersler var bunların içerikleri birbirinden farklı mı yoksa aynı mı? Bir de bu tornavida hala satışta mı bi yerlerde o kadar muhabbeti geçti ki ben de alıcam bi tane ; )

Çizgi TAGEM Eğitim Paketi (12 DVD) bir eskisi olan settir. 1,000 saat görsel eğitim içerir. Açıklamalarda neler olduğu bellidir. Yeni SET'ler ise 3 farklı gruba hitap eden setlerdir. Market sayfalarındaki açıklamalarda yeni eklenen içerikler KIRMIZI ile işaretlenmiştir. Kabaca 1,200 saat görsel eğitim ve binlerce sayfa doküman, soru bankaları, sunular..vs Çizgi Tagem'in kapanmadan önceki tüm içeriği ve son 2 ayda eklenen yeni eğitimleri içermektedir.

Nasıl olsa satın alanlar Torrent sitelerine yüklerler. Oradan da çekebilirsiniz. Kabaca 60-70 GB. Allah sabır versin :)

Burada 2 satır da edeceğim. Bizim insanlarımız iki yüzlü ne yazık ki. Toplumun büyük çoğunluğunde... "Eğitim şart" lafı ağzımızdan düşmez. Ama eğitim için kimse kılını kıpırdatmaz. 4 milyar USD ile 10 milyon öğrenciye tablet PC almayı planlarız bu paranın altı ay sonra çöpe gideceğini bile bile... Bu para ile öğretmenlerin eğitim seviyesini, e-yeterliliklerini, özlük haklarını ve maddi durumlarını düzeltmek ve yıllarca misli ile karşılığını alabilmeyi düşünemeyiz... "Eğitim şart" tamamıyla yalan!

Niyazi SARAL' Alıntı:
Demise' Alıntı:

Çizgi TAGEM Eğitim Paketi (12 DVD) bir eskisi olan settir. 1,000 saat görsel eğitim içerir. Açıklamalarda neler olduğu bellidir. Yeni SET'ler ise 3 farklı gruba hitap eden setlerdir. Market sayfalarındaki açıklamalarda yeni eklenen içerikler KIRMIZI ile işaretlenmiştir. Kabaca 1,200 saat görsel eğitim ve binlerce sayfa doküman, soru bankaları, sunular..vs Çizgi Tagem'in kapanmadan önceki tüm içeriği ve son 2 ayda eklenen yeni eğitimleri içermektedir.

Nasıl olsa satın alanlar Torrent sitelerine yüklerler. Oradan da çekebilirsiniz. Kabaca 60-70 GB. Allah sabır versin :)
İlginiz için teşekkürler,Dvd olarak bu setlere sahip olmak daha motive edici olur diye düşünüyorum,İnternetten indirdiğim eğitimler genelde HDD'nin bir köşesinde kalıyor ; ) İyi çalışmalar...

Bu kadar emek ver ve torrent ten paylaşın de. Müsadenle Niyazi Bey; Büyüksün, ABİmsin...

Niyazi Bey gerçekten çizgi-tagem biz bt öğretmenleri için mükemmel bir yardımcı idi yokluğunu kısa süre içinde fark ettik
Herşey için size ve ekibinize canı gönülden teşekkür ediyoruz...

Eğitim setlerinindede zaten güzel bir kampanya yapmışsınız :idea: sipariş vermiştim önceden :)

Daha önceden 16 DVD'lik bir set vardı. Şimdi hangi setleri alırsak konu içeriği olarak o 16'lık sete denk geliyor acaba ona göre sipariş vereyim diyorum.
Ayrıca içeriklerin hepsi Türkçe mi? Özellikle videolar...

mdio' Alıntı:
Daha önceden 16 DVD'lik bir set vardı. Şimdi hangi setleri alırsak konu içeriği olarak o 16'lık sete denk geliyor acaba ona göre sipariş vereyim diyorum.
Ayrıca içeriklerin hepsi Türkçe mi? Özellikle videolar...

İçeriğin hepsi Türkçe. 3 DVD seti yaptık. Hepsinin hedefi farklı, inceleyeceksiniz. En geç 15 Temmuz'da (zaten 1 Temmuz'da biz teslim edeceğiz inşallah) Torrent sitelerine düşer. Sabrınız varsa oradan da download edebilirsiniz. Satın alırsanız diskinize kopyalayın ve birine daha verin; o da aynı şeyi yapsın :)

3 seti 65 liraya veriyorlar zaten..daha ne kampanyası yahuuuu..ben siparişi verdim temmuzda gelecekmiş sanırım..

Geri