Niyazi SARAL' Alıntı:Demise' Alıntı:DVD Set 1 (8 DVD) - Bilişime Giriş ve Office
DVD Set 2 (8 DVD) - Bilgisayar Donanımı ve Ağ
DVD Set 3 (8 DVD) - Bilgisayar Mühendisliği
Çizgi TAGEM Eğitim Paketi (12 DVD)
Benim biraz kafam karıştı,Setlerin içerisinde ortak isimde dersler var bunların içerikleri birbirinden farklı mı yoksa aynı mı? Bir de bu tornavida hala satışta mı bi yerlerde o kadar muhabbeti geçti ki ben de alıcam bi tane ; )
Çizgi TAGEM Eğitim Paketi (12 DVD) bir eskisi olan settir. 1,000 saat görsel eğitim içerir. Açıklamalarda neler olduğu bellidir. Yeni SET'ler ise 3 farklı gruba hitap eden setlerdir. Market sayfalarındaki açıklamalarda yeni eklenen içerikler KIRMIZI ile işaretlenmiştir. Kabaca 1,200 saat görsel eğitim ve binlerce sayfa doküman, soru bankaları, sunular..vs Çizgi Tagem'in kapanmadan önceki tüm içeriği ve son 2 ayda eklenen yeni eğitimleri içermektedir.
Nasıl olsa satın alanlar Torrent sitelerine yüklerler. Oradan da çekebilirsiniz. Kabaca 60-70 GB. Allah sabır versin
Burada 2 satır da edeceğim. Bizim insanlarımız iki yüzlü ne yazık ki. Toplumun büyük çoğunluğunde... "Eğitim şart" lafı ağzımızdan düşmez. Ama eğitim için kimse kılını kıpırdatmaz. 4 milyar USD ile 10 milyon öğrenciye tablet PC almayı planlarız bu paranın altı ay sonra çöpe gideceğini bile bile... Bu para ile öğretmenlerin eğitim seviyesini, e-yeterliliklerini, özlük haklarını ve maddi durumlarını düzeltmek ve yıllarca misli ile karşılığını alabilmeyi düşünemeyiz... "Eğitim şart" tamamıyla yalan!
:alkis: :+1: :alkis: