Çok üzüldüm

Kodla Büyü

meseria

Üye
Geçen hafta öğle arasında Müdür bilgisayarının yedeklerini aldırdı bana yedekleri aldım, silinmesinler diye virüs taramasından geçirmedim.Yeni gelen bilgisayara geçirdim yedekleri 2. güne bilgisayar çöktü.
Kasım BT Rehberlik raporuna yedekler alınmış yeni gelen bilgisayara yüklenmiştir diye yazdım imzaya götürdüm.
Bi işe yaramadıki sil onu öyle getir imzalayım kağıdı dedi
Bende paşa paşa sildim.Bu ne yaa bu insanlık mı?
Benim çalışma saatlerine dahil olmayan1 saatlik öğle aram ne olacak

Hocam, siz o işlemi yaptınız. Diğer bilgisayar çöktü diye yapmamış sayılmazsınız. İlk haliyle imzalatsaydınız keşke. Ne müdürler var. Kendi her işini yaptığı haliyle mi yazıyormuş günü gününe. Yaptığınız işi sildirmiş. :verymad:

birşey olmayacak sayın hocam, bundan sonra görev tanımında olmayan işleri hele öğlen arası gibi dinlenme saatlerinde yapmayacaksın...

iyiki BTR ile uğraşmıyorum bu sene! Birde geçen yıl biz aylık rapor yollamıyorduk o yeni mi çıktı?

Ya benim 27 saat dersim var BT rehberliği yapıyorum ,öğle arasında işini yapmaya çalışıyorum senin bide çok anlıyomuş gibi sen çökerttin bilgisayarı ben enson kullandığımda çalışıyodu diyo. Anlamıyo anlamıyo, ben bu bayan halimle merdivenlere tırmanıp 5 kattan 3. kata kablo çektim yaa yazıklar olsun.

Yedek alma ne ya. Sanane ki hocam elin yedeğinden. Benden format istiyolar hay hay hepsi gider diom ona göre. Yedekle falan demiyolar uğraşmam zaten basıyom formatı veriyom eline. Benim işim değil ki bilgilerin saklanması korunması.

doğru hakkettim kablo çakabildiğimi format atabildiğimi parça değişimi yapabildiğimi yani görevimin verdiği sorumlulukları yerine getirebildiğimi niye açık ettimki

meseria' Alıntı:
doğru hakkettim kablo çakabildiğimi format atabildiğimi parça değişimi yapabildiğimi yani görevimin verdiği sorumlulukları yerine getirebildiğimi niye açık ettimki
Hiçbir iyi niyet cezasız kalmaz. :)

bize yıpranma tazminatı vermeleri lazım . okuldaki tarihi eser olmuş bilgisayarlardan , gıdımla giden internetten ve düzgün iletişim kuramayan iş arkadaşlarından bıktım doğrusu.
keşke biraz daha az çalışıp sınıfçı olsaymışık miss gibi gir 6 saat derse yap goygoyu teneffüslerde salla başı al maaşı.

cincer' Alıntı:
AYLIK RAPOR MU DOLUYOR?

Bu sorunun aynısını ilk mesajımda bende sordum ama cevap alamadım geçen yıl BTR iken biz 1 kere bile aylık rapor yollamadığımız gibi isteyende olmadı ve bu yılda yine BTR olan arkadaşlardan istemiyorlar klasik ilden ile farklı uygulamalar yine :) Birde 27 saat derse giripte BTR niye olunur onu çözebilmiş değilim benim 28 saat dersim var birde klübüm var zaten BTRden alacağım ek dersi alıyorum. Derse girip çıkmak varken niye sürekli 1 saat fazladan ek ders için ekstra bir sorumluluk istediniz hocam?

Hocam 27 saat derse girip neden BTR istediniz? O yoğunluktan ben hayatta böyle bir şey yapmazdım. Siz baştan hata yapmışsınız. 3 saat ek ders için bir sürü sorumluluk almışsınız. Müdürünüz zaten böyle biriyse eğer başka bir şey demiyorum zaten. Allah sabır versin.

kakababa' Alıntı:
cincer' Alıntı:
AYLIK RAPOR MU DOLUYOR?

Bu sorunun aynısını ilk mesajımda bende sordum ama cevap alamadım geçen yıl BTR iken biz 1 kere bile aylık rapor yollamadığımız gibi isteyende olmadı ve bu yılda yine BTR olan arkadaşlardan istemiyorlar klasik ilden ile farklı uygulamalar yine :) Birde 27 saat derse giripte BTR niye olunur onu çözebilmiş değilim benim 28 saat dersim var birde klübüm var zaten BTRden alacağım ek dersi alıyorum. Derse girip çıkmak varken niye sürekli 1 saat fazladan ek ders için ekstra bir sorumluluk istediniz hocam?
formatörken doluyordu ama btr de yok. ama bazılarında alışkanlık yaptı sanırım

Görev istemesekte sanki sen btr olmamışsın neyse sana yaptırmayalım demezlerki bari istiyim klüp almam nöbetten kurtulurum dedim

meseria' Alıntı:
Görev istemesekte sanki sen btr olmamışsın neyse sana yaptırmayalım demezlerki bari istiyim klüp almam nöbetten kurtulurum dedim
Doğru düşünmüşsünüz, ben BTR değilim ama yine de yardımcı olmaya çalışıyorum, hem idareye hem öğretmen arkadaşlara. Ama bir konuda illa yapacaksın diye diretirlerse o zaman ipler kopar işte. Doğru istemeyi bildikten sonra boşyere okul havasını soğutmaya gerek yok.
Sizin idare ile BTR zor gibi.

Haa bu arada ben formatörlük isterken 24 saat derse gireceğimi sanıyodum Son anda 7. sınıfları da kakaladılar

bir BTR faciası daha... geçmiş olsun hocam. işte bu yüzden istemiyorum şu zulümü... bende şuan okulumda herkese yardımcı oluyorum ama rica-minnet :)

sonuçta sen o işi yapmışsın allah allah..ne müdürler var.. bu arada ben rapor filan yazmıyorum hiçbişey yaptığım yok ki ne yazıcam rapora :mrgreen:

meseria' Alıntı:
Neyse hocam herkesin düşüncesine saygı duymak düşer bize hakkınızda hayırlısı umarım bir an evvel kurtulursunuz böyle adamlardan. Ben şu an BTR değilim dediğim gibi dersim olmadığı zamanlar okuldada durmam zaten size naçizane tavsiyem önümüzdeki dönem BTR olmayın, hiçbir işede elinizi sürmeyn muhtemelen kıymetinizi anlayacaklardır.

Hocam geçmiş olsun. Bende de bu tarz olaylar yaşanıoyordu. 30 saat dersim var birde sınıf var. haftada 20 saat ekders alıyorum. Okulda hiçbir işe karışmıyorum. Şuan her kata seyyar projeksiyon ve PC ayarlanıyor benim haberim bile olmuyor. Ders varsa sıkıntılı idarecilerle BTR lik yapmayacaksın.

bazen içindeki hayvanı ortaya çıkartman gerek hocam. eminim bir daha başınıza gelmez

Hocam 27 saat ders varken yerinizde olsam BTR görevi istemezdim kesinlikle.. Evet o işlerin birçoğu yine sizi bulur ama hesap soramazlar hiç değilse, bu ve benzer durumları da yaşamazsınız. Kolaylıklar diliyorum.

Ben de Ankaradayim aylık rapor yazilmiyor, nerden çıkarıyorsunuz, kendinize iş mi ariyorsunuz. 2 sene önce formatorken gittiğim lisede yaptığım işleri yazıp imzalatiyordum, baktım idare kasım kasım kasiliyor, bi daha imzalatmadim. Hatta son haftalar gitmedim bile. Ne oldu? Ne yapabilirler? Herkes haddini bilsin önce. Size tavsiyem(sanırım ortaokuldasiniz) Bt sınıfından başka hiçbir yerdeki bilgisayarla ilgilenmeyin.Elinizi bile sürmeyin, hayır bir de kullandığımız programların hiçbiri lisanslı değil, okulunun korsan yazilimcisi biz miyiz ya hu. O müdür olacak önce okula adam gibi bir antivirus programı satın alsın da, bir daha bilgisayarı göcmesin.

Geri