Çok üzüldüm

Kodla Büyü
hocam benim bildiğim enf azla 15 saat derse girebilirsiniz. geçen sene benim öyleydi artan derslere müdür yardımcısı falan giriyordu.hiç ders yoksa hiç girmeyebilirsiniz bile.

Müdür de nasıl imzalasın ki bu raporu arkadaş format attım, yedek aldım vs. diye aylık rapora bunlar mı yazılır

hasari' Alıntı:
:puhaha: aynen:D hatta gidip o maddeyi silip getirdiysen tam hak etmişsin.. öğle arası degilde aksam 5 ten sonra yapmsaydın daha cok hak ederdin:D

geçmiş olsun hocam.. tekme tokatlık bir durumda işte.. :verymad:

Müdür resmen ayıp etmiş. 27 saat ders varken neden rehberlik yapıyorsunuz hocam. Ben olsam bu söze karşı hemen bırakma ile ilgili dilekçe verir bir daha okulda hiçbir işe elimi sürmem.

Format attım yazmıyorum hangi işletim sistemini kurmuş isem onu yazıyorum
Yedekler alındı Windows 7 işletim sistemi kuruldu gibi ifadeler kullanırım

bence de herşey rapora yazılmamalı. Siz fazla ayrıntıya girmeyin. Ayrıca bilişim rehberinin görevi bilgileri yedeklemek değil nasıl yedekleneceğini izah etmek. Bir daha ki sefere yedekleme felan yapmayın derim. Siz o müdüre de fazla yüz vermeyin. Sonuçta HER MÜDÜR MÜDÜR MÜDÜR?

Arkadaşlar bir konuyu çok merak ediyorum:
Görev kapsamımızdaki hangi maddede "BT Rehber öğretmeni bilgisayara format atar veya bakım onarımlarını gerçekleştirir" diye yazıyor?
Kendi okulumda bilgisayarlara format atmanın görevim olmadığını belirtip bunun kavgasını dahi yaptık. Ve şimdi yapmıyorum o işi.

meseria' Alıntı:
Ya benim 27 saat dersim var BT rehberliği yapıyorum ,öğle arasında işini yapmaya çalışıyorum senin bide çok anlıyomuş gibi sen çökerttin bilgisayarı ben enson kullandığımda çalışıyodu diyo. Anlamıyo anlamıyo, ben bu bayan halimle merdivenlere tırmanıp 5 kattan 3. kata kablo çektim yaa yazıklar olsun.

Bu kadar ders saatiniz varken neden BTR yaparsınız anlamadım. Eğlence için desem 5 yıl yapmış birisi olarak kafa ağrısından başka bişey değil. Ek ders için dersem kadar ders varken yanında sınıf yada kulüp alırdınız 16 saat ekders eder ki değil 2 saat 10 saat verseler o idareci kısmının eline dişmek isttemem.

Ne diyeyim hem haketmişsin hem de Allah yardımcın olsun.

Geri