celalaybar
Site Gezgini
Biliyorum ki söylediklerim derde deva olabilecek çapta değil ama yine de aklıma gelenleri söylemeden edemicem.
Gerçketen sizinle aynı şeyleri paylaşan pek çok insan var. Yanlız değilsiniz.
Benim tavsiye edilebilecek bir çok hususun yanı başında şunları da göz ardı etmeyin derim.
Beslenmenize dikkat edin. Örneğin çok yağlı yemeyin. Tansiyona iyi gelmiyor. Ben beslenmeden dolayı çok sıkıntı yaşadım. Tahmin bile edemezsiniz. Bu konuyu hafıfe almamanızı acizane tavsiye ederim. Araştırmak size düşüyor. Her bireyin bünyesi farklı olabiliyor.
Uykunuza dikkat edin. Erken yatıp erken kalkabilmek işinizi kolaylaştırabilir.
Ders içindeki durumunuzu belirleyen en önemli faktörlerden birisi ders öncesi derse hazırlığınızdır. Ders öncesi yaptığınız her planlama, emek ve fikir sizin dersteki ağırlığınızı artıracaktır.
Yaşadığınız şeyler bir gün geçip gidecek. Öldürmeyen acılar sizi olgunlaştıracaktır.
Duş almayı ihmal etmeyin.
Bu ülkenin BT öğretmenlerine çok ihtiyacı var. Başarılar dilerim.
Gerçketen sizinle aynı şeyleri paylaşan pek çok insan var. Yanlız değilsiniz.
Benim tavsiye edilebilecek bir çok hususun yanı başında şunları da göz ardı etmeyin derim.
Beslenmenize dikkat edin. Örneğin çok yağlı yemeyin. Tansiyona iyi gelmiyor. Ben beslenmeden dolayı çok sıkıntı yaşadım. Tahmin bile edemezsiniz. Bu konuyu hafıfe almamanızı acizane tavsiye ederim. Araştırmak size düşüyor. Her bireyin bünyesi farklı olabiliyor.
Uykunuza dikkat edin. Erken yatıp erken kalkabilmek işinizi kolaylaştırabilir.
Ders içindeki durumunuzu belirleyen en önemli faktörlerden birisi ders öncesi derse hazırlığınızdır. Ders öncesi yaptığınız her planlama, emek ve fikir sizin dersteki ağırlığınızı artıracaktır.
Yaşadığınız şeyler bir gün geçip gidecek. Öldürmeyen acılar sizi olgunlaştıracaktır.
Duş almayı ihmal etmeyin.
Bu ülkenin BT öğretmenlerine çok ihtiyacı var. Başarılar dilerim.
Son düzenleme: