takip +
Hocam ben Siirt imajında faz2 tahtalarda sıkıntı yaşamadım.Clonzilka imajları çalışıyor mu peki. Ben deneme yaptım tahtada hata verdi.
ventoy ile ilgili bir sorum olacak
languane den Türkçe yaptıktan sonra
seçeneklerden partion yapılandırmasına gelip 32gb flash ı 15gb ile ikiye bölüyorum ve yapıyor windows onda iki kısım oluyor çok güzel ama
windows 7 de ikinci böldüğüm kısmı bir türlü gösteremedim
nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı? yoksa sadece win10 mu görür
akıllı tahta imagelerı da sorunsuz yükleniyor mu hocamBende sadece Ventoy üzerine bir video hazırladım gerçekten kullanımı ve kolaylığı ile harika bir program kurulumu yüklemesine dair ayrı bir konu olmasın burdan paylaşmış olayım.İmaj alma,windows 10 yüklemede herhangi bir sıkıntı yaşamadım. @doganytu hocamın Siirt imajı da gayet güzel çalışıyor burdan teşekkür etmiş olayım.
Sadece Siirt imajını denedim sorunsuz çalışıyor hocamakıllı tahta imagelerı da sorunsuz yükleniyor mu hocam
Faz 1 de denediniz mi hocamHafizoğlu net in imajlarında sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Evet hocam denedim. Sorunsuz çalışıyor. faz1 de hem Win7 hem de Win10 ikisinde de sorun yok.Faz 1 de denediniz mi hocam
Güzel anlatım hocam. Teşekkürler. Anlatımınıza ventoy ayarlardan GPT yapılandırma ve flaş belleğin .wim uzantılı dosyaları da görmesi için eklenti kurulumunu da dahil edebilirsiniz.Denedim harika da oldu. Kullanımı çok kolay.
buradan da destek alabilirsiniz.
Teşekkürler. Ben ilk denedim ve sonrasına bakamadım. O an format atacaktım deneyeyim dedim oldu. Sevinip yazdım hemen. Video bile çekemedim.Güzel anlatım hocam. Teşekkürler. Anlatımınıza ventoy ayarlardan GPT yapılandırma ve flaş belleğin .wim uzantılı dosyaları da görmesi için eklenti kurulumunu da dahil edebilirsiniz.