gokceogretmen
Aktif Üye
Çoklu Dil Eğitimi Projesine dahil olan bir okulda Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuzun pilot uygulamaya dahil olması ile birlikte ders saatim kaldırıldı Normalde 5. ve 6. sınıflarda zorunlu 2 ders saati dersimiz varken proje kapsamında planlanan haftalık ders çizelgesinde dersimiz bulunmamakta. Aynı zamanda imamhatip ortaokulu olan proje okullarında dersimiz var ama genel ortaokullarda dersimiz yok. YEGİTEK bir taraftan okullara bilişim sınıfları yaparken bir taraftan dersle ilgili böyle bir değişikliğe gidiliyor. Teknoloji çağında BT sınıflarının ve öğretmenlerinin bulunmadığı proje okulu düşünülemez. Proje okullarında disiplinler arası bir yaklaşım olması gerekirken bilişim öğretmeni olmayacak. Ve BT sınıfları kullanılmayacak.
Ben suan çalışmakta olduğum okulda sınıfımı dernekler aracılığı ile kendim yaptırdım ama dersim kaldırılıyor. Çoklu Dil Projesinin haftalık ders çizelgelerinin ivedilikle yeniden incelenmesini ve düzenlenmesini talep ve rica ediyorum.
Bu yazıyı cimere gönderdim,
Gelen cevap:
Konu ile ilgili öneriniz Bakanlığımızca değerlendirilecektir.Bilgilerinizi rica eder, esenlikler dileriz.
İkinci dönem de bakanlıktaa Temel eğitim genel müdürlüğüne gideceğim.Temel eğitim genel müdürlüğünde Şube müdürü Sevgi Hanımın numarısını arkadaşımdan aldım. Whatapptan görüştüm.Kendisi "Hocam emekleriniz bizim için çok kıymetli tekrar değerlendirme yapacağız diyerek nazikçe cevap verdi.
Rica ediyorum sizde okula dilekçede verebilirisiniz veya cimere yazabilirsiniz.Artık elimizi taşın altına koyma zamanı geldi.Dersteklerinizi bekliyorum.
Ben suan çalışmakta olduğum okulda sınıfımı dernekler aracılığı ile kendim yaptırdım ama dersim kaldırılıyor. Çoklu Dil Projesinin haftalık ders çizelgelerinin ivedilikle yeniden incelenmesini ve düzenlenmesini talep ve rica ediyorum.
Bu yazıyı cimere gönderdim,
Gelen cevap:
Konu ile ilgili öneriniz Bakanlığımızca değerlendirilecektir.Bilgilerinizi rica eder, esenlikler dileriz.
İkinci dönem de bakanlıktaa Temel eğitim genel müdürlüğüne gideceğim.Temel eğitim genel müdürlüğünde Şube müdürü Sevgi Hanımın numarısını arkadaşımdan aldım. Whatapptan görüştüm.Kendisi "Hocam emekleriniz bizim için çok kıymetli tekrar değerlendirme yapacağız diyerek nazikçe cevap verdi.
Rica ediyorum sizde okula dilekçede verebilirisiniz veya cimere yazabilirsiniz.Artık elimizi taşın altına koyma zamanı geldi.Dersteklerinizi bekliyorum.