http://www.corumanadolulisesi.k12.tr yeni hazırladığım site arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler
hayır o okulda görev yapmıyorum hala aydın hocam çalışıyor okul müdürü fevzi hocam benim m sinan lisesinden okul müdürüm o rica etti o şekilde yaptım umarım beğenir herkez çorum anadolu lisesine yakışan bir site olduğunu düşünüyorum kendi adımavedat' Alıntı:hocam güzel olmuş.. Ben bu okul mezunuyum biz mezun olalı okul değişmiş siz o okuldamı görev yapıyorsunuz.Aydın hoca vardı bilişimci sanırım ayrılmış.Ama en çok fikret hoca(fiko) nın olmadığına üzüldüm.Fethi seda hoca aşır hoca kemal hoca hala orda
vedat' Alıntı:hocam güzel olmuş.. Ben bu okul mezunuyum biz mezun olalı okul değişmiş siz o okuldamı görev yapıyorsunuz.Aydın hoca vardı bilişimci sanırım ayrılmış.Ama en çok fikret hoca(fiko) nın olmadığına üzüldüm.Fethi seda hoca aşır hoca kemal hoca hala orda
arkadaşlar mezunlar bölümüde ekledim dilerseniz ekleyebilirsiniz kendinizi.ahmetfx' Alıntı:vedat' Alıntı:hocam güzel olmuş.. Ben bu okul mezunuyum biz mezun olalı okul değişmiş siz o okuldamı görev yapıyorsunuz.Aydın hoca vardı bilişimci sanırım ayrılmış.Ama en çok fikret hoca(fiko) nın olmadığına üzüldüm.Fethi seda hoca aşır hoca kemal hoca hala orda
Fiko
sitenn tasarımı daha farklı ve daha güzeldi bence ama o şeritleri bi sitede görmüüşler illa ondan olacak dediler bende ekledim menü kısmına gelince kadromuz kısmı içinde benim takdirim değil gereksiz bi uygulama ama müşteriher zaman haklıdır.aries19_35' Alıntı:hocam elinize sağlık. emek vermişsiniz güzel bi çalışma olmuş. sitede ilk göze çarpan kızmızı ve yeşil şeritler. o renkleri kullanmanızın bir anlamı varmı bilmiyorum ama farklı bir renk olabilirdi. Atatürk menüsü okulumuz menüsü içersinde olmasını pek uygun görmedim. kadromuz menüsündede branş isimlerinin ayrı olarak belirtmeniz memünün gereksiz uzamasına sebep olmuş.
teşekkürlertogius' Alıntı:serkan hocam eline sağlık gerçekten güzel olmuş.
serkancuneyt' Alıntı:hayır o okulda görev yapmıyorum hala aydın hocam çalışıyor okul müdürü fevzi hocam benim m sinan lisesinden okul müdürüm o rica etti o şekilde yaptım umarım beğenir herkez çorum anadolu lisesine yakışan bir site olduğunu düşünüyorum kendi adımavedat' Alıntı:hocam güzel olmuş.. Ben bu okul mezunuyum biz mezun olalı okul değişmiş siz o okuldamı görev yapıyorsunuz.Aydın hoca vardı bilişimci sanırım ayrılmış.Ama en çok fikret hoca(fiko) nın olmadığına üzüldüm.Fethi seda hoca aşır hoca kemal hoca hala orda
Görev yapan arkadaşımız bu işlerle pek ilgilenen bir arkadaş değil çok kötü bir siteleri vardı okulun müdürüde benim lisesden hocam olduğu için rica etti yaptım.beslenmeciler' Alıntı:Hocam Çok ilginç birşey takıldı kafama. Okulun bilişim teknolojileri Öğretmeni varken sizin yapmanız biraz garip geldi bana... Tabiki kişilerin tercihidir...
TABİ DAYI uhaha: uhaha: :verymad:QML' Alıntı:Dayı şu haberler kısmı her sayfada görünmese daha iyi olacak sankim
nebiyan55' Alıntı:meb hattından bakabildiğim kadarıyla tasarım güzel olmuş elinize sağlık.Haberlerdeki resimlerin çözünürlükleri çok düşük yalnız.