2008 mezunuyum ben. hocam çukurovanın ilk mezunlarındasın sanırım? 2005de balıkesirden çukurovaya yatay geçiş yaptım.kardelen46' Alıntı:
bilisim_oguz' Alıntı:2010 mezunuyum. Habibe ve serkan hocalara maruz kalanlardan biri...
senin zamanına çok fazla mezun birikir bence. 10 bini geçer yani. bu gidişle kpss puanı da 90'ı geçer... senelik 30000 atamada 300 kişi bizden alındığını düşün, bunun yarıya yakını meslek lisesi oluyor zaten.... hesabı sen yap artıknazenın01' Alıntı:Benim gibilerin yani 2015mezun olacaklar için atanma olanağımiz nedir sizce yorumlarınızı bekliyorum..
Ayrıca ben meslek Lisesi'de değilim.içimi karartın saol. Peki 90 puan alabileceğimi düşünüyorsam sevdiğim bölümüme devam edeyim mi?Rüzgara Karşı'' Alıntı:senin zamanına çok fazla mezun birikir bence. 10 bini geçer yani. bu gidişle kpss puanı da 90'ı geçer... senelik 30000 atamada 300 kişi bizden alındığını düşün, bunun yarıya yakını meslek lisesi oluyor zaten.... hesabı sen yap artıknazenın01' Alıntı:Benim gibilerin yani 2015mezun olacaklar için atanma olanağımiz nedir sizce yorumlarınızı bekliyorum..
bu gidişle 90'ı kesin geçecek, bunu alabilecek kesim de çok az olurnazenın01' Alıntı:Ayrıca ben meslek Lisesi'de değilim.içimi karartın saol. Peki 90 puan alabileceğimi düşünüyorsam sevdiğim bölümüme devam edeyim mi?Rüzgara Karşı'' Alıntı:senin zamanına çok fazla mezun birikir bence. 10 bini geçer yani. bu gidişle kpss puanı da 90'ı geçer... senelik 30000 atamada 300 kişi bizden alındığını düşün, bunun yarıya yakını meslek lisesi oluyor zaten.... hesabı sen yap artıknazenın01' Alıntı:Benim gibilerin yani 2015mezun olacaklar için atanma olanağımiz nedir sizce yorumlarınızı bekliyorum..
aynı sınıftaydık.alixsaglam' Alıntı:Merhaba Arkdaşlar!!! Ben Çukurova Ünv. Bilg. ve Öğrt. Tekn. Öğretmeniyim. Mezuniyet 2004, görev yaptığım il Bursa..
evet Türkiye'de hiç birşey belli olmuyor ama oturup mucize bekleyeceğimize güncel duruma göre hareket etmek daha mantıklı di mi?nazenın01' Alıntı:Türkiye'de hiç bisey belli olmuyor 6 yïl önce mimarlıkla yarışan böte şimdi su ürünleri ile aynı belki 2015 e kadar inşAllah yine değişir.ben sırf bır yil daha sinav stresi yasamayın diye ilk yilimda yerleştim puanlarımda iyidi ama böte istedim .ailem hemşirelik istedi ben gitmedim.bu buyuk bi haksızlık hemşirelik 60 puanla atanirken biz 90 puanla atanmayı düşünüyoruz ve sadece düşünmekle kalıyoruz.Allahim yardim et atanmak isteyen bötelere..peki hangi bölümü secmeliydim???
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bu gidişle 90'ı kesin geçecek, bunu alabilecek kesim de çok az olurnazenın01' Alıntı:Ayrıca ben meslek Lisesi'de değilim.içimi karartın saol. Peki 90 puan alabileceğimi düşünüyorsam sevdiğim bölümüme devam edeyim mi?Rüzgara Karşı'' Alıntı:senin zamanına çok fazla mezun birikir bence. 10 bini geçer yani. bu gidişle kpss puanı da 90'ı geçer... senelik 30000 atamada 300 kişi bizden alındığını düşün, bunun yarıya yakını meslek lisesi oluyor zaten.... hesabı sen yap artıknazenın01' Alıntı:Benim gibilerin yani 2015mezun olacaklar için atanma olanağımiz nedir sizce yorumlarınızı bekliyorum..
içini karartmak istemiyorum ama seni yanlış yönlendirmek daha da kötü olur
bir arkadaşımın kardeşi de böte'yi yeni kazanmış. ona söylediğimin aynısını sana da söyleyim: yolun başındayken bölümü bırakın, bu bölümün geleceği bitti. 90 üstüne çıkabilecek kişi sayısı çok az olacak, böte'ye yeni girenler ile eski girenler arasında ciddi fark var. ben böte'ye girdiğimde mimarlık da geliyordu. sen hesapla ne kadar düştüğünü... farzet ki 90ı geçtin bir sürü emekle, o puana değecek mi? Hayır. git başka bölüm oku 90 al, en azından aldığın puana değer o bölüm... malesef durum böyle... aklında sorun varsa sorabilirsin....
elifinannesi' Alıntı:aynı sınıftaydık.alixsaglam' Alıntı:Merhaba Arkdaşlar!!! Ben Çukurova Ünv. Bilg. ve Öğrt. Tekn. Öğretmeniyim. Mezuniyet 2004, görev yaptığım il Bursa..