arkadaş öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum. dün akşam benim de arka farı kırmışlar. kameralrdan gördüm biri diğerini arabanın üzerine doğru iterken kolunu çarpıyor sonra kayboluyorlar. bulabilirsem ödeticez inşallah.
Senin durumun çok daha kötü malesef. öncelikle tutanakla olayı zabıt altına al. İşini çok hızlı tut arayı soğutma yoksa hiçbirşey yaptıramazsın. İyi niyetli düşün, iyi niyetli ol ama işini sağlama almak için polisi işin içerisine sok. tuttuğun tutanakla bir önce şikayetini yap. Aracın sıfır mı değil mi bilmiyorum ama sen satarken vereceğin ilanda tavan hariç her tarafı boyalı dediğinde nasıl satacaksın? Fotoları da göstersen araban pert muamelesi görecek. En güzeli aracını satın alsınlar. hiç bu boya vs. işlerine girme. Madem kaportacı adam o satsın parasını kurtarsın. iş mahkemeye gidince ceza boyutu özel mülke zarar vermekten çok ciddi. seve seve kabul edecekler. Bi arakadaşın lastiklerini kesmişlerdi, yapanları bulduk, tamam hocam halledriz falan derken herşey hikaye oldu. herşeyi resmi yap.
kolay gelsin.