Öğrenciler arabamı çizmiş, ne yapmalıyım

Kodla Büyü
valla hocam okulun bahçesine arabayı park etmeseydin keşke müdür yardımcısında oldu bizim dedim sen çoçukların oyun alanına park ediyon istmeyerek araban zarar görüyor kaportayı göçürmüş top oynarken çoçuk çoçuklar suçlu değil dedim gitti yaptırdı
tabi sizinkinde kasıt var

arkadaş öncelikle geçmiş olsun. üzücü bir durum. dün akşam benim de arka farı kırmışlar. kameralrdan gördüm biri diğerini arabanın üzerine doğru iterken kolunu çarpıyor sonra kayboluyorlar. bulabilirsem ödeticez inşallah.

Senin durumun çok daha kötü malesef. öncelikle tutanakla olayı zabıt altına al. İşini çok hızlı tut arayı soğutma yoksa hiçbirşey yaptıramazsın. İyi niyetli düşün, iyi niyetli ol ama işini sağlama almak için polisi işin içerisine sok. tuttuğun tutanakla bir önce şikayetini yap. Aracın sıfır mı değil mi bilmiyorum ama sen satarken vereceğin ilanda tavan hariç her tarafı boyalı dediğinde nasıl satacaksın? Fotoları da göstersen araban pert muamelesi görecek. En güzeli aracını satın alsınlar. hiç bu boya vs. işlerine girme. Madem kaportacı adam o satsın parasını kurtarsın. iş mahkemeye gidince ceza boyutu özel mülke zarar vermekten çok ciddi. seve seve kabul edecekler. Bi arakadaşın lastiklerini kesmişlerdi, yapanları bulduk, tamam hocam halledriz falan derken herşey hikaye oldu. herşeyi resmi yap.

kolay gelsin.

Aynısı bir öğretmen arkadaşımızın başına gelmişti. Olaydan bir süre sonra, mahkemeye vermediğine pişman oldu..

tanıdığım bir okulda öğretmen öğrenciye bağırdı diye öğrenci vurmaya kalkışmıs öğretmende elini tutmus itmiş annesi babasıda darp raporu alıp mahkemeye vermişler.SADECE SU SORUYU SORMAK İSTERİM BEN HİÇBİRŞEY İSTEMİYORUM DİYİP BABASINA BENDE SİZİN ARABANIZI ÇİZİM ÖDEŞELİM DE BAK BAKALIM NASIL TEPKİ VERİYOR.HATA SİZDE her şeyi affediyorsunuz.araba çizmek ne demek bu kadar basit bir olayda.millet acımıyor.eski okulda 4 öğrenci araba kiralamıs ufacık bir çizik varmış adam 1,5 artı para almıs kira bedelinin dışında,çocuklar telfonlarını satıp ödediler ders oldu zannediyordum ama 1 hafta sonra başka yerden araba kiralamışlar.hocam araba çizmek ne demek yarın evinide taşlasalar camları yaptırırlar olur biter.

hocam geçmiş olsun. en azından yapanı bulmuşsunuz. Ankara'nın öyle bir yerinde çalışıyorum ki yapanı kimse söylemez. söyleseler de veli bulamayız. veli bulsak çocuğunun yaptığının iki katını yapar :?

Arkadaşlar velilerle konuştuk hallettik para mevzusunu, ama çocuklara disiplin cezası olarak ne verebiliriz ki? idare en fazla 5 gün uzaklaştırma diyor, biz çocukların başka okula nakillerini istiyoruz ama maalesef sene sonu geldi, ayrıca okul değiştirme kararını milli eğitim veriyormuş,okul veremiyormuş, milli eğitimde karne zamanına kadar savsaklarlar kesin, sene biter, zaten mezun oluyor hepsi olay böyle kapanacak gibi :(

hocam seninkisi de çizik mi benim çiziklerin yanında. 2 senedir bu şekilde biniyorum. alıştım artık.

915202042011036.jpg

atakom' Alıntı:
hocam seninkisi de çizik mi benim çiziklerin yanında. 2 senedir bu şekilde biniyorum. alıştım artık.

915202042011036.jpg
hocam size de büyük geçmiş olsun, sizinki de kötüymüş bilerek yapıldığı çok bariz...
yapan(lar)ı bulabildiniz mi bari?

atakom' Alıntı:

915202042011036.jpg

eyvah , bu ne hocam :-( gerçi sizin sadece arka bagaj kapısı, benim komple dört bir yandan çizilmiş.

Geri